DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde °C
Niğde
°C
°C
°C
°C
°C

NİĞDE BELEDİYESİ’NDEN ŞAHSÜLEYMAN MAHALLESİ’NDE GÖNÜL SOFRASI

NİĞDE BELEDİYESİ’NDEN ŞAHSÜLEYMAN MAHALLESİ’NDE GÖNÜL SOFRASI
12.03.2026
17
A+
A-

Başkan Özdemir: “Her Sene Olduğu Gibi Bereketli Sofralarda Yan Yanayız”

Niğde Belediyesi, Ramazan ayının manevi iklimini ve paylaşma kültürünü mahallelere taşımaya devam ediyor. Gelenekselleşen mahalle iftarlarının yeni adresi Şahsüleyman Mahallesi oldu. Mavi Köşk Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programı, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Ramazan ayının bereketinin ve birleştirici ruhunun derinden hissedildiği iftar programında, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, masaları tek tek dolaşarak hemşehrileriyle hasbihal etti ve vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti.

“Bereketli Sofralarda Yan Yana Olmaya Devam Edeceğiz”

İftar programında Şahsüleyman Mahallesi sakinlerine hitap eden Başkan Özdemir, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi, her sene bu bereketli sofralarda sizlerle yan yana gelmekten, lokmamızı paylaşmaktan büyük bir onur duyuyoruz. Ramazan ayı; birlik, beraberlik ve kardeşlik ayıdır. Niğde Belediyesi olarak bu güzel atmosferi mahallelerimizde, sizlerle iç içe yaşıyoruz. Sizlerin adına kurduğumuz gönül köprüleriyle sadece burada değil, Gazze’deki 1000 kardeşimize de her gün iftar vererek onlara destek oluyoruz. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin, birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın.”

Muhabbetin Adresi: Çifteminareli Camii

Şahsüleyman Mahallesi’ndeki iftar programının ardından Ramazan coşkusu, Şehitler Mahallesi Çifte Minareli Camii yanına kurulan Muhabbet Çadırında devam etti.

Teravih namazı sonrasında çadırda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özdemir, ikramlar eşliğinde hemşehrileriyle sohbet etti. Vatandaşların talep ve önerilerini bizzat dinleyen Başkan Özdemir, çocuklarla da yakından ilgilenerek Ramazan sevincine ortak oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.