DOLAR 32,3312
EURO 35,1633
ALTIN 2.241,18
BIST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 14°C
Az Bulutlu
Niğde
14°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 5°C
Cum 6°C
Cts 9°C

Sadece Niğde’ye değil bölgeye sağlık hizmeti veriyor

Sadece Niğde’ye değil bölgeye sağlık hizmeti veriyor
09.12.2022
408
A+
A-

Niğde’nin tek özel hastanesi konumunda olan Özel Hayat Hastanesi, Niğde ve bölge halkına kaliteli verimli hizmeti sunma adına atılımlarını sürdürüyor.

Hasta memnuniyetine son derece önem veren Özel Hayat Hastanesi i, kentte ve çevre illerdeki hastalarına daha iyi hizmet sunabilmek adına, kadrosunu genişletmeyi sürdürüyor.  Yaşadığı bütün zorlukları aşarak Niğde’de sağlık sektörüne yaptığı önemli yatırımlarla adını duyuran Özel Hayat Hastanesi, Niğde ve bölgesine hizmet veriyor.

Uluslararası hasta bakım standartları, son teknoloji cihaz parkı ve geniş bir akademik kadro ile hizmet sunumu için tüm altyapısının mevcut olduğu Özel Hayat Hastanesi, gelişmiş tıp teknolojilerine sahip çağdaş tanı ve tedavi üniteleri ile 7/24 Acil Servis, Dahiliye, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Çocuk Kardiyoloji, Göz Hastalıkları, Ortopedi Ve Travmatoloji, Dermatoloji, Biyokimya, Radyoloji, Göğüs Hastalıkları, Mikrobiyoloji, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Nöroloji, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Anestiziyoloji Ve Reanimasyon, Üroloji olmak üzere tüm ana branşlarda sağlık hizmeti sunuluyor.

Hastane yöneticisi Salih Doğan ise yaptığı açıklamada: “Amacımız Niğde’de sağlık sistemine yepyeni bir vizyon kazandırmak. Niğde ve çevre illerdeki hastaların büyükşehirlere gitmesine gerek kalmadan her türlü tedaviyi alabilmelerini hedefliyoruz. Akademisyenlerden kurulu bir kadroyla ve en son teknoloji tıbbi cihazlarla başka illerdeki hastanelerine yapılan sevklerin en aza indirilmesini hedefliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.