YENİLENEN ALTUNHİSAR ÖĞRETMENEVİ 24 SAAT HİZMET VERİYOR
Altunhisar Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu, yapılan tadilat ve yenileme çalışmalarının ardından modern bir yapıya kavuştu. 24 saat kesintisiz hizmet veren tesis, ilçe halkı ve öğretmenler tarafından memnuniyetle karşılandı.
Altunhisar Öğretmenevi Müdürü Nurettin Ünal, uzun yıllar yürüttüğü Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevinin ardından yeni görev yerinde önemli yeniliklere imza attı. Ünal, öğretmenevinde gerçekleştirilen tadilat ve düzenlemelerin titizlikle tamamlandığını ifade etti.
Toplam 18 yatak kapasitesine sahip olan Altunhisar Öğretmenevi; 3 odalı, 18 yataklı otel birimi ve lokal hizmet alanlarıyla hem öğretmenlere hem de misafirlere konforlu bir ortam sunuyor. İlçedeki toplantı ve etkinlik ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlanan modern toplantı salonu da kullanıma açıldı.
Tesisin gece gündüz demeden 24 saat hizmet verdiğini söyleyen Ünal, öğretmenevinin yalnızca öğretmenler için değil, ilçe halkı için de önemli bir sosyal alan hâline geldiğini vurguladı. Öğretmenler ve vatandaşlar ise yenilenen tesisin modern bir yapıya kavuşmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Ayrıca tesisi ziyaret eden 51 Haber Gazetesi Kurucusu ve TİGAD Niğde İl Temsilcisi İsmet Ünver, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek öğretmenevinin ilçeye önemli bir katkı sunduğunu ifade etti.