NİĞDE SON DAKİKA
VALİ AKMEŞE, 807 POLİS ADAYINA İLK DERSİ VERDİ
VALİ AKMEŞE ÇİFTLİK’TE YERLİ VE MİLLİ PATATES HASADINA KATILDI
ZEMBİLLİ VE EMİNÜDDİN AKSARAY’İ GİBİ HAKKIN EMRİNİ SÖYLEYEN YİĞİT TUNUSLU BAŞ MÜFTÜ!
BAŞKAN ÖZDEMİR ÖZBELDE MEVKİİNDE ALTYAPI ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
FATİH ERİÇ, BOR TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ
TİGAD GENEL BAŞKANI OKAN GEÇGEL’DEN 21 EKİM GAZETECİLER BAYRAMI MESAJI: “BASINDAN TASARRUF OLMAZ, GAZETECİLERİN EMEĞİ GÖRMEZDEN GELİNEMEZ!”
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. YELİZ AKKUŞ’A ZİYARET
BAŞKAN ÖZDEMİR, NİĞDE’NİN TÜM MUHTARLARIYLA HORANTA KAYARDI’DA BİR ARAYA GELDİ
NİĞDE’DEN YETİŞEN CERRAH, ANNESİNİN AORT AMELİYATINI YAPTI
BOR TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA NURETTİN ERİÇ GÜVEN TAZELEDİ
BAŞKAN UĞURLU, ENERJİ KENTLERİ BİRLİĞİ TOPLANTISINDA ULUKIŞLA’YI TEMSİL ETTİ
NİĞDE ÇUF ÇUF SESİNE HASRET KALDI!
NÖHÜ MİMARLIK FAKÜLTESİNDEN MESLEKİ GELİŞİME ÖNEMLİ KATKI
BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. ALPER AYTEKİN’E ZİYARET
BOR GARNİZON KOMUTANI EMRE ÇELİK, VALİ AKMEŞE’Yİ ZİYARET ETTİ
VALİ AKMEŞE’DEN MUHTARLARA TEŞEKKÜR
ULUKIŞLA’DA 1. ŞEKERPINARI ŞİİR ŞÖLENİ DÜZENLENDİ
VALİ AKMEŞE’DEN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI
CALMİO’DAN NİĞDE BELEDİYESPOR’A 500 BİN TL’LİK ANLAMLI DESTEK
VALİ AKMEŞE ALTUNHİSAR’DA PATATES HASADINA KATILDI
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde °C
Niğde
°C
°C
°C
°C
°C

NİĞDE BELEDİYESİ’NDEN LGS ÖĞRENCİLERİNE TAM DESTEK

NİĞDE BELEDİYESİ’NDEN LGS ÖĞRENCİLERİNE TAM DESTEK
13.06.2025
854
A+
A-

SINAV SÜRESİNCE SESSİZ DESTEK

Niğde Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına girecek öğrencilere büyük bir destek sağlamak amacıyla önemli adımlar attı. “LGS Süresince Sessiz Destek” başlığıyla duyurulan önlemlerle, öğrencilerin sınav gününde daha rahat bir ortamda sınavlarına odaklanabilmeleri sağlanacak. Duyuruyla birlikte, sınav günü sınav yerleri çevresindeki gürültü kirliliğini engellemek ve öğrencilere ulaşım kolaylığı sağlamak için çeşitli önlemler alındı.

Başkan Özdemir, “Öğrencilerimizin bu önemli günde tüm dikkatlerini sınavlarına verebilmeleri için toplum olarak hassasiyet göstermeliyiz. Lütfen sınav günü yüksek sesle müzik dinlemekten, inşaat ve tadilat çalışmalarına devam etmekten kaçının. Ayrıca, araçlarda gereksiz korna çalmamaya özen gösterelim. Hep birlikte, öğrencilerimizin sınav sürecini olabildiğince sakin ve huzurlu bir şekilde geçirmelerine yardımcı olalım.” dedi.

Niğde Belediyesi tarafından LGS öğrencileri için sunulacak kolaylıklar ise şu şekilde sıralandı:

Toplu Ulaşım Öğrencilere Ücretsiz: Niğde Belediyesi, sınav gününde tüm otobüsleri, sınav giriş belgesi gösteren öğrencilere ücretsiz sunacak.

Sınav Olacak Okul Çevrelerinde İnşaatların Durdurulması: Sınav saatleri boyunca, sınav yapılacak okulların çevresindeki inşaat ve benzeri gürültüye neden olabilecek tüm çalışmalar durdurulacak.

Çöp Toplama Faaliyetleri Durdurulacak: Temizlik ekipleri, sınav merkezleri çevresindeki çöp toplama faaliyetlerini sınav saatleri boyunca geçici olarak durduracak.

Gürültülü Çalışmalara Sınav Saatlerinde Ara: Niğde Belediyesi tarafından yapılan tüm gürültülü çalışmalar, sınav saatleri boyunca geçici olarak durdurulacak.

Başkan Emrah Özdemir, “Sınav sürecinin her aşamasında öğrencilerimize en iyi şekilde destek olabilmek için Niğde Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Hem ulaşım hem de sınav yerleri çevresindeki gürültü kirliliğini engelleyerek, öğrencilerimizin bu önemli günde daha rahat bir şekilde sınavlarına girmelerini sağlayacağız. Hep birlikte, bu özel günde öğrencilerimize katkı sunmak için elimizden geleni yapmalıyız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.