BAKAN YARDIMCISI HASAN SUVAR’A ÇUKURKUYU İÇİN ZİYARET
Çukurkuyu Belediye Başkanı Ahmet Halisdemir, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Hasan Suvar’ı makamında ziyaret ederek çevre düzenlemeleri, şehirleşme planlaması ve iklim değişikliğine uyum konusunda istişarelerde bulundu.
Çukurkuyu Belediye Başkanı Ahmet Halisdemir, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Sayın Hasan Suvar’ı Ankara’daki makamında ziyaret etti. Görüşmede, Çukurkuyu’nun geleceğini yakından ilgilendiren çevre düzenlemeleri, şehirleşme planlaması ve iklim değişikliğine uyum çalışmaları üzerine kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.
İklim değişikliğinin etkilerinin her geçen yıl daha fazla hissedildiği bu süreçte; su kaynaklarının korunması, yeşil alanların artırılması, atık yönetimi, yenilenebilir enerji uygulamaları ve sürdürülebilir şehircilik adımlarına yönelik atılabilecek somut projeler masaya yatırıldı.
Başkan Halisdemir, görüşmede bakanlık destekleriyle Çukurkuyu’nun daha yaşanabilir, daha dirençli ve çevreye duyarlı bir yerleşim haline gelmesine yönelik projelerde olumlu geri dönüşler aldıklarını belirtti.
Ziyaret sonunda Başkan Halisdemir, misafirperverliği ve yapıcı yaklaşımı dolayısıyla Bakan Yardımcısı Hasan Suvar’a teşekkür etti.