NİĞDE VALİSİ CAHİT ÇELİK’E VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ
Niğde Valisi Cahit Çelik’in Bingöl Valiliğine atanması dolayısıyla düzenlenen veda yemeğinde, kent protokolü bir araya gelerek Çelik’e yeni görevinde başarı dileklerini iletti.
Niğde Valisi Sayın Cahit Çelik’in Bingöl Valiliğine atanması dolayısıyla Niğde Merkez’de veda yemeği programı düzenlendi. Programa; Vali Sayın Cahit Çelik ve eşi Sayın Nermin Çelik Hanımefendi, Belediye Başkanı Sayın Emrah Özdemir ve eşi Sayın Duygu Özdemir Hanım, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ufuk Mustafa Süren, Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Bayram Ünlü, İdare Mahkemesi Başkanı Sayın Nuri Alper Aydın, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Hasan Uslu, Baro Başkanı Av. Sayın Emin Alper Öztürk ile beraberlerindeki eşleri katıldı.
Programda ayrıca Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Sayın Yılmaz Delen, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sayın Gürol Okyar ve eşleri, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de yer aldı.
Programda konuşan Vali Sayın Cahit Çelik, Niğde’de görev yaptığı süre boyunca ilimizin gelişimine yönelik yürütülen çalışmalarda sağlanan destek ve iş birliği dolayısıyla tüm kurumlara ve Niğdeli hemşehrilere teşekkür etti. Çelik, Niğde’de kurulan gönül bağlarının her zaman muhafaza edileceğini belirterek, kente duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Veda programının sonunda, Vali Sayın Cahit Çelik’e yeni görev yeri olan Bingöl ilinde başarı ve muvaffakiyet temennilerinde bulunuldu.