EBRU TUNCER ERZURUM’DA ÇİFTE ALTIN KAZANDI
Niğdeli milli kayakçı Ebru Tuncer, Erzurum’daki şampiyonada iki yarışta da birinci olarak altın madalyaya uzandı. Başarılı sporcu şimdi gözünü Balkan Şampiyonası’na dikti.
20–24 Ocak 2026 tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenen Kayak Şampiyonası’nda mücadele eden Niğdeli milli sporcu Ebru Tuncer, önemli bir başarıya imza attı. Şampiyona kapsamında gerçekleştirilen iki ayrı yarışta da parkura çıkan Tuncer, her iki etabı birincilikle tamamlayarak çifte altın madalya kazandı.
Gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken milli sporcu, elde ettiği derecelerle hem Niğde’nin hem de Türkiye’nin gururu oldu.
Ebru Tuncer, 03–15 Şubat 2026 tarihleri arasında Romanya ve Bosna Hersek’te düzenlenecek Balkan Kayak Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek. Başarılı sporcunun uluslararası organizasyonda da önemli dereceler elde etmesi bekleniyor.