DOLAR 32,5026
EURO 34,9702
ALTIN 2.430,39
BIST 9.812,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 25°C
Az Bulutlu
Niğde
25°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 21°C

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir Değişen ve Gelişen Niğde için Proje Çalışmalarına Devam Ediyor

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir Değişen ve Gelişen Niğde için Proje Çalışmalarına Devam Ediyor
25.02.2021
627
A+
A-

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir değişen ve gelişen Niğde için yoğun bir tempoyla çalışmaya devam ediyor. 

Niğde’ye kazandırılacak büyük yatırımlar ve farklı projeler için Ankara’ya giden Başkan Özdemir’e AK Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, İlçe ve Belde Belediye Başkanları eşlik etti.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve beraberindeki heyet Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Niğde Milletvekilleri Selim Gültekin ve Yavuz Ergun’a Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’ a ziyarette bulundular.

AK Parti heyeti ziyaretlerinde Niğde’nin Çevre ve Şehircilik anlamındaki sorun ve önerilerini Çevre ve Şehircilik BakanıMurat Kurum’a iletti.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Kale ve ÇevresiKentsel Yenileme Projesi, Kültür Yolu Projesi ve sokak sokakşehrimizin tarihi dokuları hakkında Bakan Kurum’a sunum yaptı.

SÜRPRİZ PROJELERİMİZ VAR 

Sunumun ardından desteklerinden dolayı Bakan Murat Kurum’a teşekkür eden Başkan Özdemir, ‘‘Kale Bölgesi Kentsel Yenileme alanımız başta olmak üzere sokak sokakNiğde’mizi konuştuk. Sorunlarımızı çözüme kavuşturmak için fikir alışverişinde bulunduk. Sürpriz yeni projelerimiz var. Bizleri Ankara’da ağırlayan Başta Milli Savunma Bakan Yardımcımız Alpaslan Kavaklıoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ve Milletvekillerimiz Yavuz Ergun ile Selim Gültekin’e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Niğde’miz için ne gerekiyorsa yapacak, hep birlikte el ele vererek çalışmalarımız devam edecektir’’ dedi.

AK Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç ise: ‘‘Niğde’miz için temaslarda bulunmaya devam edeceğiz. Projelerimizi gerçekleştirmek için kapı kapı dolaşacağız. Hep birlikte güç birliğiyle koşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.