DOLAR 32,5902
EURO 34,8583
ALTIN 2.494,59
BIST 9.693,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 20°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
20°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 25°C
Sal 27°C

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir: “Belediyeler Millete Hizmet Etme Yeridir.”

05.03.2021
492
A+
A-

Belediyelerin millete hizmet etme yeri olduğunun altını çizen Niğde belediye Başkanı, ‘Biz bu bilinçle hareket ediyoruz’ dedi.
51 HABER Gazetesine ve 51Haber.com’a özel açıklama yapan Özdemir, “İlimizde gitmediğimiz mahalle kalmadı, aynı şekilde sıkmadığımız elde kalmayacak, vatandaşlarımıza yeni projelerimizi anlatıyoruz. Vatandaşlarımızın görüş ve önerileri bizim için çok değerli, sizlerin iletmiş olduğunuz mesajları aynı anda bana geliyor, takiplerinde yapıyoruz. Burası millete hizmet etme yeri. Bu bilinçle hareket etmeye yeni dönemde de sizlerin desteği ile devam edeceğiz inşallah “şeklinde konuştu…


Vatandaşlarımız sorun yaşamayacak diye konuşan Özdemir, “Bana ulaşmakta asla sorun yaşanmayacak. Kapımız herkese açık. Beni aradığınızda ulaşamadığınız zaman mutlaka gün içerisinde sizlere dönüş sağlayacağım.3 Yıla yakın Niğde Belediye Başkanlığım döneminde de öyleydi bundan sonra da inşallah Allah Kısmet ederse aynı şekilde devam edeceğiz. Aradım ulaşamadım diye bir şey yok “dedi.
 Belediyede oturmak bana göre değil diyen Özdemir yerinde yapılan işleri yerinde görmeye devam edeceğini gene sürekli sahada olacağını. Halkımla bir arada olmaya devam edeceğim dedi.


Mahalle gezileri, esnaf ziyaretleri ve sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretlerine ara vermeden sürdüren Özdemir, “Gönül bağımızı hiç kesmedik, bizler bu yola çıkarken vatandaşımıza güvendik ve bağımızı hiçbir zaman koparmama sözü verdik. Hamdolsun bu sözümüzü de tutuyoruz ve her geçen gün hemşerilerimizle çok daha güçlü bir gönül bağı oluşturuyoruz. Vatandaşlarımızla en hızlı çözüm yollarını yine beraber istişare ederek arıyor ve çözüme kavuşturuyoruz. Bu kurduğumuz bağ hizmetlerin ötesinde bir kardeşlik ortamı tahsis ediyor. Bu güzel birlikteliklerde vatandaşımızla aynı düşünceleri paylaşmaktan geleceğimize aynı duygularla yön vermekten ve kardeşliğimizi pekiştirmekten sonsuz mutluluk ve onur duyuyorum. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da milletimize hizmete devam edeceğiz. Belediyemiz insan odaklı, güler yüzlü ve dinamik çalışma felsefesini benimseyerek, sistemli bir şekilde yolumuza devam ediyoruz.
 İlk gün kü aşkla Belediyecilik anlayışımızı sürdürüyoruz. Rabbim birliğimizi ve gönül bağımızı daim eylerim” dedi.

MEHMET UZEL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.