DOLAR 32,5018
EURO 34,5754
ALTIN 2.491,73
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 22°C
Cum 19°C
Cts 19°C

AK Parti Niğde Milletvekili Milli Savunma Komisyon Üyesi Yavuz Ergun, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıl Dönümü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı

AK Parti Niğde Milletvekili Milli Savunma Komisyon Üyesi Yavuz Ergun, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıl Dönümü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı
17.03.2021
396
A+
A-

AK Parti Niğde Milletvekili Milli Savunma Komisyon Üyesi Yavuz Ergun, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

AK Parti Niğde Milletvekili Milli Savunma Komisyon Üyesi Yavuz Ergun, Çanakkale Zaferi’nin 106. yılında, şehitlere şükran borcunu ödemenin yolunun vatana, bayrağa, birlik ve beraberliğe kararlı şekilde sahip çıkmaya devam etmekten geçtiğini söyledi.

 

AK Parti Niğde Milletvekili Milli Savunma Komisyon Üyesi Yavuz Ergun, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale Zaferi’nin milletin birlik ve beraberlik içinde, vatan ve millet sevgisiyle yazdığı bir kahramanlık destanı olduğunun altını çizdi.

 

Tarihin önemli dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Zaferi’nin dönemin imkansızlıklarına rağmen milletin bağımsızlığı, onuru ve vatanı uğruna hiçbir fedakarlıktan çekinmediğini gözler önüne serdiğine işaret eden Milletvekili Ergun, Çanakkale’deki birlik, kardeşlik ve dayanışmanın, zaferi beraberinde getirmesinin yanı sıra kurtuluş savaşı için gerekli mücadeleci ruhun güçlenmesine de vesile olduğuna dikkati çekti.

 

Çanakkale ruhunun, milletin hiçbir engel tanımamaktaki azminin, birlik, beraberlik ve kardeşlikten ödün vermeme konusundaki kararlılığının göstergesi olduğunu ifade eden AK Parti Niğde Milletvekili Ergun; “Çanakkale geçilmez dedirten ecdadımızdan miras aldığımız vatan sevgisi, bizlere emanet edilmiş olan bu aziz vatana, günümüzde ve gelecekte, aynı şuur ve sadakatle sahip çıkılacağının da güvencesidir” dedi.

 

 

AK Parti Niğde Milletvekili Milli Savunma Komisyon Üyesi Yavuz Ergun; “Bu düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları başta olmak üzere ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, tüm vatandaşlarımı en kalbi duygularımla selamlıyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.