DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 18°C

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığından Rektörümüze Ziyaret

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığından Rektörümüze Ziyaret
20.03.2021
541
A+
A-

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Şahin ve Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy ile Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü ve beraberlerindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a ziyarette bulundu. Ziyarette Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Rüçhan İri de yer aldı.

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Üniversitemiz arasında yürütülmekte olan işbirliklerinin değerlendirildiği görüşmede, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi olarak gençliğin lehine olan her türlü faliyete destek sunmaya gayret ettiklerini vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, ziyaretlerinden dolayı T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Şahin ve Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy ile Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü ve beraberlerindeki heyete teşekkürlerini iletti.

Spor Bilimleri Fakültemizin altyapısını güçlendirmeye yönelik işbirliği imkanlarının da değerlendirildiği görüşmede açıklamalar yapan T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Şahin, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı ve bağlı birimleri ile olan ikili ilişkilerin devam etmesi ve geliştirilmesi noktasındaki katkıları ve sıcak karşılamalarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a teşekkür etti.

Rektörlük makamında gerçekeleşen ziyaret programı, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.