DOLAR 32,5196
EURO 34,8612
ALTIN 2.423,96
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 27°C
Az Bulutlu
Niğde
27°C
Az Bulutlu
Per 26°C
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C

Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek Şehidimizin Ailesine ve Gazimize Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Takdim Etti

Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek Şehidimizin Ailesine ve Gazimize Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Takdim Etti
20.03.2021
437
A+
A-

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tevcihi ile  Şehit Piyade Uzm. Onb. Enes Alper’in ailesi ve Gazi İs. Uzm. Onb. Kamil Yıldırım’ın Devlet Övünç Madalyası ve Beratlarını Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek Valilik Makamında düzenlenen törenle takdim etti.

Törende, Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, Çanakkale Deniz Zaferi’nin Türk Milleti tarafından tarihe altın harflerle yazılan bir destan olduğunun altını çizdiği konuşmasında; “Kahramanca kazanılan zaferlerimizi, torunlarımıza, evlatlarımıza bizden sonraki nesillere, bu vatanın ne bedeller ödenerek kazanıldığını en iyi şekilde anlatmamız çok önemli. Bu günler de buna bir vesile.

Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş olan gazilerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle yâd ediyorum. Allah, mekânlarını cennet eylesin.

Bu anlamlı günde yine çok anlamlı bir vesile için bir aradayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizlere tevdi edilen devlet övünç madalyalarını ve beratını şehidimiz Enes Alper’in babasına ve Gazimiz Kamil Yıldırım’a takdim edeceğiz.

Şüphesiz bu madalya ve beratlar, ailelerimiz için çok büyük bir övünç vesilesi. Bizlerin de onlara olan vefa borcumuzun ve şükran duygularımızın bir ifadesi. Sayın Cumhurbaşkanımız adına madalya ve beratları takdim etmekten dolayı da büyük onur ve mutluluk duyuyorum” dedi.

Konuşmasının ardından Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edilen Devlet Övünç Madalyası ve Beratını Gazi Kamil Yıldırım ve Şehit Enes Alper adına babası Mehmet Emin Alper’e takdim etti.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.