DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 18°C
Açık
Niğde
18°C
Açık
Paz 20°C
Pts 24°C
Sal 28°C
Çar 24°C

Ayhan Şahenk Vakfından Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesine Ziyaret

Ayhan Şahenk Vakfından Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesine Ziyaret
27.05.2021
477
A+
A-

Ayhan Şahenk Vakfı Mütevelliler Kurulu Üyesi M. Berkay Ercanlı ve beraberindeki heyet Üniversitemize ziyarette bulundu.

Heyet öncelikle, Üniversitemiz yönetiminin, Tıp Fakültemizin eğitim-öğretim altyapısının teknolojik olarak iyileştirilmesi konusundaki destek talebi doğrultusunda, Üniversitemiz Tıp Fakültesini ziyaret ederek Dekan Prof. Dr. Üner Kayabaş’tan Tıp Fakültesinin ihtiyaçlarıyla ilgili detaylı bilgiler aldı.

Ayhan Şahenk Vakfı Mütevelliler Kurulu Üyesi M. Berkay Ercanlı ve beraberindeki heyet ardından Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a da nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlyas Gökhan, Bor Sağlık Bilimleri Fakültemiz Dekanı ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Serkan İbiş, Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Üner Kayabaş, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Selim Çınaroğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Kürşad Ramazan Zor da hazır bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Ayhan Şahenk Vakfının gerçekleştirdiği ziyaret dolayısıyla memnuniyetini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Üniversitemiz hakkında detaylı bilgileri Ayhan Şahenk Vakfı Mütevelliler Kurulu Üyesi M. Berkay Ercanlı ve heyet ile paylaştı. Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar açıklamalarını Ayhan Şahenk Vakfı’nın Üniversitemize olan özellikle tarımsal yükseköğretim alanındaki örnek destekleri ve katkıları dolayısıyla teşekkür ederek noktaladı.

Ayhan Şahenk Vakfı Mütevelliler Kurulu Üyesi M. Berkay Ercanlı ise heyet adına yaptığı açıklamalarda, sürekli olarak gelişen ve büyüyen Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’ne, imkanlar dahilinde ellerden gelen desteği sunmaya hazır olduklarını ifade ederek, Üniversitemiz Tıp Fakültesine gerçekleştirdikleri ziyaretten oldukça memnun bir şekilde ayrıldıklarını ve Tıp Fakültemizin destek talebini Ayhan Şahenk Vakfı Yönetim Kurulunda değerlendireceklerini sözlerine ekledi.

Pandemi koşullarına uygun olarak gerçekleştirilen ziyaret programı, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.