DOLAR 32,5913
EURO 34,8085
ALTIN 2.496,76
BIST 9.456,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 20°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
20°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 25°C
Sal 27°C

Belediye Ekipleri Kar Temizleme Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Belediye Ekipleri Kar Temizleme Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor
10.02.2022
567
A+
A-

 

Niğde genelinde dün akşam saatlerinden bu yana etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açma çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Niğde Belediyesi karla mücadele ekipleri, il merkezindeki cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Sahadaki kar temizleme çalışmalarını bizzat Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir yönetiyor.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Dünden bu yana etkili olan ve devam eden kar yağışı ile birlikte ekiplerimiz yaya ve sürücülerimizin sorun yaşamaması için kar temizleme çalışmalarına başladı. Belediyemizin Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun kar yağışının ardından Niğde genelinde kar temizleme çalışmalarını sürdürüyorlar.

Niğde Belediyesi olarak iş makinalarımız ve personellerimizle karla mücadele çalışmalarımız devam edecek. Şu an itibariyle solüsyon, tuzlama ve kaldırım temizleme ekiplerimiz başta hastane yolu olmak üzere merkez cadde ve yollarda kar temizleme çalışmalarına devam ediyorlar. Merkez cadde ve sokaklarımız açıldıktan sonra ara sokakları da açmaya başlayacağız. Bu süre zarfında herhangi bir gecikme veya sıkıntı oluşmasının önüne geçmeye çalışıyoruz. Eşit bir şekilde imkanlarımız nispetinde her yere ulaşacağız inşallah. Tüm hemşerilerimiz olumsuz hava koşullarının oluşturduğu acil durumlarda belediyemizle iletişime geçebilirler” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.