DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
22°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 20°C

BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN HEMŞİRELER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN HEMŞİRELER GÜNÜ MESAJI
12.05.2022
280
A+
A-

 

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak “Hemşireler Günü’nü kutladı.

Sağlık sektörünün en önemli aktörlerinden birisi olan hemşirelerimizin üzerimizde çok fazla haklarının olduğunu dile getiren Başkan Özdemir; “Sağlık ordusunun birer neferi olarak hizmet veren hemşirelerimizin hemşireler gününü kutluyorum, en zor anlarımızda yanımızda olan ve bir anne şefkatiyle yaralarımızı saran hemşirelerimizin gerçekten üzerimizdeki hakları ödenemez. Covid 19 salgını döneminde yaptıkları fedakarlıkları unutmamız mümkün değil. Herkesin birbirinden kaçtığı bir dönemde salgınla canla başla mücadele edişleri gerçekten tarihe geçecek bir mücadele olmuştur.

Tüm bu duygu ve düşünceler içinde fedakâr hemşirelerimizin hemşireler gününü kutluyor ahirete irtihal etmiş hemşirelerimize Allah’tan rahmet diliyorum. “İfadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.