DOLAR 32,5969
EURO 34,7289
ALTIN 2.496,30
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 20°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
20°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 25°C
Sal 27°C

NÖHÜ SOSYAL VE KÜLTÜREL ANLAMDA NİĞDE’Yİ YALNIZ BIRAKMIYOR

NÖHÜ SOSYAL VE KÜLTÜREL ANLAMDA NİĞDE’Yİ YALNIZ BIRAKMIYOR
14.09.2022
252
A+
A-

 

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Niğde genelinde düzenlenen sosyal ve kültürel faaliyetlerde ön safta yer alıyor.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hamdi Doğan ve Prof. Dr. Recep Çiçek konu Niğde olduğunda her zaman en ön safta yerlerini alıyor. STK’ların, Kurumların ve vatandaşların düzenlediği etkinliklere fark gözetmeksizin katılan Üniversite kurmayları Niğdeli vatandaşlardan alkış alıyor.

AHİLİK HAFTASI KUTLAMLARINA DOĞAN KATILDI

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamdi Doğan, Niğde’de Ahilik Haftası dolayısıyla Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından organize edilen “15. Ahilik Kültür ve Esnaf Bayramı” kutlama törenine katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program açılış konuşmaları ile devam etti. Programda ayrıca, Şed Kuşatma Töreni, Yılın Ahisine kaftan giydirilmesi ve plaket verilmesi, yılın kalfa ve çırağına plaket verilmesi, Ahi beratlarının verilmesi, Niğde Belediyesi mehteran takımı gösterisi gibi etkinlikler de yer aldı.

  1. Ahilik Kültür ve Esnaf Bayramı Kutlama Töreni’nin ardından açıklamalarda bulunan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamdi Doğan, Ahilik Teşkilatının, ticarette önemli bir değeri ifade ettiğini belirterek bu teşkilatın ticarete bir kültür ve anlayış kazandırması dolayısıyla oldukça önemli olduğunu ifade etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamdi Doğan açıklamalarını, tüm Niğde esnafına hayırlı ve bol kazançlar dileyerek noktaladı.
  2. Ahilik Kültür ve Esnaf Bayramı Kutlama Töreni gerçekleştirilen kapanış programı ile son buldu.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.