DOLAR 32,5036
EURO 34,5701
ALTIN 2.494,86
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 22°C
Cum 19°C
Cts 19°C

Yeni sanayi ve Ata sanayi’ye halk otobüsü seferleri başladı

Yeni sanayi ve Ata sanayi’ye halk otobüsü seferleri başladı
18.11.2022
315
A+
A-

Niğde Şehir İçi Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Rıdvan Eryiğit, Set Evleri ve Murat Evleri araç hatlarının Ata Sanayi ve Yeni Sanayi’ye kadar uzatıldığını söyledi.

Başkan Rıdvan Eryiğit, “Otobüslerimiz 07.05 ve 19.30 saatleri arasında 40 dakikada bir sanayilerimizden geçecektir, böylece şehir içi otobüsler Ata Sanayi ve Yeni Sanayi’den yolcu alabilecek” dedi.

Eryiğit, “Set Evleri ve Murat Evleri araçlarımızın hatları Ata Sanayi ve Yeni Sanayi’ye kadar uzattık. Buradaki gelişmelere göre halkımızın mağdur olmaması için şu anda hatlarımızı uzattık. Otobüslerimiz 07.05 ve 19.30 saatleri arasında 40 dakikada bir sanayilerimizden geçecektir. Daha sonra ağımızı genişletmek için ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına dolum kartı olan bürolarımızı çoğaltacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.