DOLAR 32,3370
EURO 35,1959
ALTIN 2.247,60
BIST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 14°C
Az Bulutlu
Niğde
14°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 5°C
Cum 6°C
Cts 9°C

Niğde Belediye Spor’un Maç Takvimi DoluDolu

Niğde Belediye Spor’un Maç Takvimi DoluDolu
26.11.2022
157
A+
A-

NiğdeBelediye Spor bu hafta sonuyapacağı karşılaşmalarla şehrimizihem kendi sahasında hem de deplasmanda temsil edecek.

Sporun çeşitli dallarında faaliyet gösteren Niğde Belediye Spor ’un bu haftaki maç takvimi doludolu geçecek. 2. Lig Hentbol müsabakaları çerçevesinde cumartesi günü saat 13:00’da Hentbol takımımız Urfa deplasmanında Urfa takımı ile karşılaşacak. Yine aynı gün Saat 14:00’da   Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye 3. Liginde mücadele eden Niğde Bedensel Engelliler takımımız Merkez Spor Salonu’nda Ankara Lotus Spor ile karşılaşacak.

Pazar günü ise şehrimizi 2. Ligde temsil eden Kadın Voleybol Takımımız saat 13:30’da Merkez Spor Salonunda Mersin Yenişehir Voleybol İhtisas Takımı ile karşılaşacak. Yine aynı gün saat 14:00’ daBölgesel Amatör Futbol karşılaşmaları çerçevesinde Niğde Belediye Spor ile Kayseri Talasgücü Belediye Spor Takımları arasında Bor Stadyumunda bir karşılaşma gerçekleştirilecek.

Müsabakalarla ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Belediye Spor takımlarımız şehrimizi hem kendi sahamızda hem de deplasmanda en güzel şekilde temsil etmeye devam ediyorlar hem basketbol hem futbol hem voleybol hem de hentbol ’da takım çıkarıp bunların il içinde ve il dışında şehrimizi en güzel şekilde temsil etmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bilhassa Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye takımımızı hem sporcuları hem de teknik ekibi ile daha çok desteliyoruz, onların başarıları bizi daha çok sevindiriyor ve başarıları ile gurur duyuyoruz. İnşallah şehrimizin ilerleyen günlerde sporcularımız ve takımlarımız ile adından daha çok söz ettirecektir. Şimdiden bütün takımlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.