DOLAR 32,3835
EURO 35,0525
ALTIN 2.326,19
BIST 9.098,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 23°C
Açık
Niğde
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 23°C
Sal 23°C

Dijital medya NÖHÜ’de masaya yatırılıyor!

Dijital medya NÖHÜ’de masaya yatırılıyor!
12.12.2022
255
A+
A-

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ) ile TİGAD tarafından derneğin Niğde il temsilcisi olan Gazeteci İsmet Ünver’in meslekte 32. yılı anısına düzenlenecek olan çevre illerden de medya mensuplarının katılacağı konferansta Akademisyenler ve konunun uzmanları Dijital medya ve bu medyanın okuryazarlığını irdeleyecekler.

Kasım ayında Kayseri Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesiyle Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği TİGAD genel merkezi tarafından birlikte düzenlenen konferanstan sonra bugün ise İnternet gazeteciliği Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesinde TİGAD Niğde il temsilcisi Gazeteci İsmet Ünver’in mesleğindeki 32 yılı hatırasına düzenlenecek ortak konferansta tartışılacak.
Üniversite Rektörü Profesör Dr. Hasan Uslu imzasıyla yapılan davette bugün(12 Aralık 2022 Pazartesi) Saat 13.00’de Üniversitenin Kongre ve Kültür merkezi Fuaiye alanında Gazeteci İsmet Ünver’in meslekte 32. yılı hatırasına düzenlenecek proğramda önce Niğde Haberleri sergisi açılacağı.
Serginin ardından 13.30’da ise üniversitenin merkez yerleşkesi içinde bulunan Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi / Salon 107’de düzenlenecek” “Likit Haber ve Enformasyon Sürecinde Yeni Nesil Gazetecilik, Neomedya Okuryazarlığı” Konferansı gerçekleştirilecek.
N.Ö.HD Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ziya Avşar Moderatörlüğünde gerçekleştirilecek konferansta Erciyes Üniversitesi Öğretim görevlisi Profesör Dr. Vahit İlhan, Ordu Üniversitesi Öğretim üyesi Dr. Ahmet FİDAN ve Democracy for Media Projesi Kayseri Basın Evi Koordinatörü Üstün TUNCER “Likit Haber ve Enformasyon Sürecinde Yeni Nesil Gazetecilik, Neomedya Okuryazarlığı” başlığı altında Dijital medyayı tartışacaklar.
Gazeteci İsmet Ünver’in mesleğinde 32. Yılı hatırasına düzenlenen sergi ile konferansa Niğde siyasetçileri, akademisyenleriyle bürokrasiyle medyasının yanında Aksaray’dan Orta Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Celil Acar ,Aksaray 68 İnternet Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Avcı ve TİGAD Aksaray il temsilcisi Genç ile civar illerden medya mensupları tarafından takibi bekleniyor.

(Haber Ali Genç)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.