DOLAR 32,6005
EURO 34,8189
ALTIN 2.493,24
BIST 9.473,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 23°C
Az Bulutlu
Niğde
23°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C

Başkan Hızar güven tazeledi

Başkan Hızar güven tazeledi
17.01.2023
216
A+
A-

Bor Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin genel kurulu yapıldı. Yapılan genel kurulda mevcut başkan Muhtarem Hızar yeniden seçildi.

Bor Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 65’inci olağan genel kurul toplantısı yoğun katılım ile yapıldı. Gerçekleştirilen genel kurulda yapılan seçimlerde mevcut başkan Muhterem Hızar yeniden Bor Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koofperatifi başkanlığına seçilerek güven tazeledi. Genel Kurulun ardından esnaflara teşekkür eden Başkan Muhterem Hızar, yapılan genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Gerçekleştirdiğimiz genel kurulumuzun vatanımıza milletimize ve saygıdeğer ortaklarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bor esnafına hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. Bizleri bu göreve yeniden layık gördüğünüz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Hızar ayrıca sosyal medya hesabandan yaptığı paylaşımda “Yoğun bir katılımla Bor Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifimizin 65. Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdik. Toplantımıza teşriflerinden dolayı Akparti Niğde milletvekilimiz sayın Yavuz Ergun vekilime toplantımıza iş yoğunluğu nedeniyle katilamayip telgraf gönderen Chp Niğde milletvekilimiz sayın Ömer Fethi Gürer vekilime Bor belediye başkanımız sayın Serkan Baran başkanıma Teskomb 19. Bölge Birliği başkan vekilimiz sayın Fahri Eker başkanıma Halkbank şube müdürümüz sayın Kerim Ersoy müdürüme Bor Ticaret odası başkanı sayın Nurettin Eriç başkanıma Niğde esnaf odaları birliği başkanımız sayın Alim Yeşil başkanıma bütün kooperatif ve oda başkanlarıma siyasi partilerimizin saygıdeğer temsilcilerine saygıdeğer basınımıza , Beni ve Yönetim kurulumu onure ederek tekrar göreve getiren kendilerine hizmet etmekten onur duyduğumuz birbirinden değerli saygıdeğer ortaklarımıza ayrı ayrı teşekkür eder herkese saygı ve şükranlarımı sunarım. Biz bir aileyiz kooperatifimiz hep birlikte daha güzel , saygı ve sevgilerimle” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.