DOLAR 32,4938
EURO 34,7574
ALTIN 2.438,54
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 23°C
Az Bulutlu
Niğde
23°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 19°C

Doğuş Grubu deprem bölgesinde

Doğuş Grubu deprem bölgesinde
10.02.2023
391
A+
A-

 

Merhum hemşerimiz Ayhan Şahenk’in  kurusu olduğu Doğuş Grubu Kahramanmaraş merkezli toplamda 10 ili etkileyen depremler karşısında ilk andan itibaren tüm kaynaklarıyla afet bölgesinde.

Doğuş Grubu’ndan yapılan açıklamaya göre, “Doğuş Grubu olarak depremin gerçekleştiği ilk saatlerden itibaren tüm şirketlerimizle birlikte bölgede yapılan çalışmalara destek vermek üzere başta AFAD olmak üzere tüm ilgili birimlerle omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda grubumuzun kaynakları ve tecrübesi dahilinde; TÜVTÜRK Muayene İstasyonları kapsamında bölgedeki 13 istasyonumuz barınma amacıyla tahsis edildi. İstasyonların içine konulan konteynerler vasıtasıyla her gün binden fazla kişiye barınma imkanı sunuyoruz. Doğuş Hospitality Grubu depremin olduğu ilk akşam 30’dan fazla arkadaşımız ile sıcak yemek, su ve diğer yemek servisleri için malzeme ve ekipmanın yanı sıra servis ve mutfak elemanlarıyla birlikte uçak kiralamak suretiyle bölgeye sevk etti. İlgili yardımlar TÜVTÜRK istasyonları aracılığıyla barınma alanı ve yemek servisi için kullanılıyor.

Doğuş İnşaat, Anadolu’nun farklı yerlerindeki şantiyelerimizden vinçli kamyon, excavator, ka jeneratörler, konteynerler ve büyük miktarda destek malzemesini uzman personeli ile deprem Doğuş Otomotiv, bölgedeki yetkili satıcı binalarının barınma amaçlı kullanılması, eski Gene yardım malzemesi tasnifi için hazır edilmesi ve tır ve lojistik desteği sağlanması gibi pek çok merkez üssü Kahramanmaraş olan ve on ilimizi etkileyen depremlerin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve yaralılara acil şifalar dileriz.

Doğuş Grubu olarak depremin gerçekleştiği ilk saatlerden itibaren tüm şirketlerimizle birlikte bölgede yapılan çalışmalara destek vermek üzere başta AFAD olmak üzere tüm ilgili birimlerle omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz. Önümüzde çok uzun bir iyileşme süreci olduğunun bilinciyle, bu zor günlerde de dayanışma içinde yaralarımızı birlikte saracağız. Geçmiş olsun Türkiye…”

Merhum Ayhan Şahenk tarafından kurulan; eğitim, kültür, sanat, sağlık, çevre, spor ve sosyal yardım alanlarında topluma hizmet etmek amacıyla çok sayıda projeyi hayata geçiren Ayhan Şahenk Vakfı’nın  her alandaki bağış ve destekleri sürüyor. Vatandaşlar tarafından büyük taktir toplayan Ayhan Şahenk Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığını Kızı Filiz Şahenk, Başkan Vekilliğini ise oğlu Faik Ferit Şahenk yürütürken Vakıfın Genel Müdürlüğünü ise  Zafer Nuri Eraslan yapıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.