DOLAR 32,3770
EURO 35,0164
ALTIN 2.325,59
BIST 9.103,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 17°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
17°C
Hafif Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 23°C

Çiftçi dostu Fatih Eriç güven tazeledi

Çiftçi dostu Fatih Eriç güven tazeledi
18.02.2023
503
A+
A-

Niğde’denin en büyük sivil toplum kuruluşları içerisinde yer alan Bor Pancar Ekicileri Kooperatifi’n de olağanüstü genel kurul gerçekleştirildi.
Bor 100. Yıl Stadyumunda yapılan Bor Pancar Ekicileri Kooperatifi olağanüstü genel kurulunda mevcut yönetim kurulu Başkanı Fatih Eriç ve ekibi güven tazeledi. Genel Kurul Toplantısında Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu ve Denetçileri tek liste halinde seçildi.

Genel Kurula çiftçi dostu Fatih Eriç’in yanı sıra kooperatif üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının yeni ve eski başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve üreticiler katıldı.
Birlik ve beraberliğin hakim olduğu genel kurulda Başkan Eriç’e verilen tam destek ise gözlerden kaçmadı. Genel kurula katılan bin 750 üyenin tamamının oyunu alan Erinç güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
Genel kurulda konuşan Bor Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Fatih Eriç, yoğun katılımlarından dolayı bütün davetlilere teşekkür ederek; “Tüm çiftçilerimizin ve bizleri yalnız bırakmayan Sivil toplum kuruluşlarının başkan ve üyelerine desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu güne olduğu gibi bundan sonrada çiftçilerimiz için daha çok çalışacağız sorunlarının çözümü noktasında var gücümüzle koşturacağız” dedi.


Yönetim kurulu asil
1- Fatih Eriç
2- Orhan Baykal
3- Hacı Hasan Tüzün
4- Emin Koçak
5- Hanifi Bozdağ
Yönetim kurulu yedek
1- Mahmut Tilkici
2- Mustafa Pala
3- Yaşar Aydoğdu
4- Bayram Ünsal
5- Fevzi Gezerkaya
Denetçi üyeler asil
1- Şenol Ahmet Yüceer
2- Halil Dinç
3- Recep Türkben

Denetçi üyeler yedek

1- Cem Görgün
2- Mahmut Aktürk
3- Suat Vural

Bizde 51 Haber Gazetesi olarak Bor Pancar Ekicileri Kooperatifi’nde güven tazeleyen genç Başkan Fatih Eriç ve yeni yönetim kurulunu kutluyor başarılar diliyoruz.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.