DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 20°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
20°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 24°C
Sal 28°C

Eczacı Cavlaz AK Parti’den Milletvekili aday adayı

Eczacı Cavlaz AK Parti’den  Milletvekili aday adayı
14.03.2023
311
A+
A-

Eczacı Oğuz Cavlaz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. dönem milletvekilliği seçimleri için Niğde AK Parti İl Başkanlığında milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Borun sevilen simalarından ve Bor’da iz bırakan merhum emekli milli eğitim müfettişi ve aynı zamanda Niğde İl Genel Meclis Üyeliği yapan deneyimli siyasetçi devlet adamı Ruhi Cavlaz’ın oğlu Eczacı Oğuz Cavlaz 28. dönem milletvekilliği seçimleri için Ak Parti Milletvekilli aday adayı olduğunu açıkladı.

Eczacı Oğuz Cavlaz AK Part il Başkanlığına gelerek milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu İl Başkanı Başkan Ömer Kılıç’a yaptı.  AK Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç, aday adaylığı için Oğuz Cavlaz’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak teşekkür etti.

Özgeçmişim

1972 yılında öğretmen bir babanın ev hanımı bir annenin evladı olarak Niğde’nin Bor ilçesinde dünyaya geldim. İlk orta ve lise tahsilimi Niğde’nin Bor ilçesinde tamamladım. 1989 yılında Ankara Üniversitesi eczacılık fakültesi ni kazandım 1993 yılında mezun oldum 1995 yılında askerlik görevimi yaptıktan sonra bor ilçemizde oğuz eczanesini açtık ilk siyasi hayatım 2007 AK PARTİ ile başladı ilçe yönetim kurulu üyeliği milletvekili aday adaylığı belediye başkanlığı aday adaylığı görevlerim oldu 2015 yılında Anadolu Üniversitesi iktisat fakültesi kamu yönetimi bölümüne kayıt oldum 2019 yılında mevzun oldum. Evli ve üç çocuk babasıyım.”

Gazeteci İsmet Ünver’den tebrik

Bor’da Sabah Gazetesi ve 51 Haber Gazetesi Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi İsmet Ünver, Eczacı Oğuz Cavlaz’ı adaylık başvurusunun ardından tebrik ederek, “Önceki dönemlerde Niğde siyasetinde etkin rol oynamış Niğde ve Bor’da sevilen hem siyasetçi hemde eğitimci tarafıyla bir çok sivil toplum kuruluşlarında etkin görev yapan merhum Ruhi Cavlaz’ın oğlu sayın Eczacı Oğuz Cavlaz’ı çıktığı bu kutsal görevde tebrik ediyor merhum babasının izinde giderek memleketimize en iyi şekilde hizmet edeceği temennisinde bulunuyorum. Yolu açık olsun” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.