DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 21°C

‘Niğde için hep birlikte çalışacağız”

‘Niğde için hep birlikte çalışacağız”
22.04.2023
193
A+
A-

AK Parti Niğde birinci sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Ramazan Bayramı münasebetiyle AK Parti Bor teşkilatının geleneksel bayramlaşma programına katıldı.

Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen bayramlaşma programında konuşan  Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Bizleri en güzel şekilde ağırlayan yol arkadaşlarımıza ve Bor’lu hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi.

Uzkurt konuşmasında, “Değerli Kardeşlerim, Sizlerin içinden çıkmış Niğdeli bir kardeşiniz olarak şunu açık yüreklilikle ifade etmek isterim. Yıllardır, akademide ve bürokraside yurt içinde ve yurt dışında birçok görevler üstlendim, bu görevleri yaparken edindiğim tecrübe ve deneyimlerimi, bundan sonra da Niğde’mizin, sizlerin emrine seferber edeceğim. Niğde’mize tarımdan sanayiye, eğitimde spora kadar her alanda daha daha ileriye götürecek projeleri kazandırmak için canla başla çalışacağımı bilmenizi isterim.

Dün bürokrasi görevinde iken, Niğde Bor Enerji ihtisas endüstri bölgesinin kurulması, Teknoparkın açılması, Naskop gibi sanayi sitelerinin ve yeni OSB lerin temelinin atılması, Niğdemizin KOBİ lerinin ve girişimci gençlerimizin desteklenmesi, KOSGEB müdürlüğünün kurulması gibi birçok projeye katkı verdiğim gibi bundan sonra da sizlerle birlikte Niğdemiz için vizyoner projelerin hazırlanmasında ve hayata geçirilmesinde hep birlikte çalışacağız.”

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.