DOLAR 32,5497
EURO 34,9952
ALTIN 2.422,95
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 26°C
Az Bulutlu
Niğde
26°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 20°C

Mehmet UZEL / Hoş Geldin Başkan Tayyip Erdoğan

Mehmet UZEL / Hoş Geldin Başkan Tayyip Erdoğan
05.05.2023
152
A+
A-

Mehmet UZEL /

Hoş Geldin Başkan Tayyip Erdoğan

Kayseri cumartesi günü Başkan Erdoğan’ı ağırlayacak… Kim ne derse desin.  Kim ne yaparsa yapsın. Kimi darbe ile gitsin derse de desin. Kim eylemi yaparsa yapsın. Hepsi boş. Bu düşünceler Türkiye’nin önünü kesmektir. Dış güçlerin oyunudur. Bu düşünceler artık geçti gitti. Geride kaldı… Hepsi hikâye oldu… Buharlaştı. Uçtu gitti.

Türkiye’yi sevenler… Türkiye’nin dünya devi olmasını isteyenler çocuklarının, torunlarının mutlu yarınını isteyenler. Vakit safları sıkıştırma vaktidir. Gelen giden muhabbeti gereksizdir.

Büyük Türkiye yolunda. Başkan Recep Tayyip Erdoğan siyasi dehası olan reis, yani Türkiye’nin Başkanı Erdoğan ağızlarından salya akanları yine ters köşe yaptı. Oyunları, tuzakları elinin tersi ile itti. Büyük Türkiye yolunda yapılması gereken adımı attı. Ve gerçekleştirdi.

Büyük Türkiye yolunda… 85 milyona sesleniyorum…

Türkiye de artık çok şey değişti. Taşlar yerinde oynadı. Şahıslar gelip geçicidir. Devleti Aliye de süreklilik vardır…

Başkan Erdoğan Dava adamı…

Başkan Erdoğan Elif gibi dimdik…

Başkan Erdoğan bereketli…

Başkan Erdoğan ilkeli…

Başkan Erdoğan erdemli…

Başkan Erdoğan ülke sevdalısı Türk aşığı…

Başkan Erdoğan, sanayisi ile ticareti ile Türkiye’nin marka şehri Kayseri’de… Kayseri Türkiye Cumhuriyetinin Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlıyor.

Hem parti başkanı hem Başbakan.. Recep Tayyip Erdoğan…

Türkiye’nin kurtuluş formülü…

Yolun ve bahtın açık olsun… Başkan Erdoğan Türkiye senden hizmet bekliyor…

Ben ülkemi seviyorum… 85 milyon kardeştir. Sen-ben yok… Alevi-Sünni yok…Türk-Kürt yok..

Biz varız…

Kayseri’nin gururu olan iş adamı Saffet Aslan’ın söylediği gibi “Düşmana inat üretime devam, dış saldırıları püskürtmek için milletçe ülkemize sahip çıkmalıyız zorundayız” dediği gibi ihanet çetelerine, terör örgütlerine ve Türkiye düşmanlarına inat, üretmeye, yatırım yapmaya, istihdam yapmaya devam etmeliyiz. Edeceğiz de. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman yanındayız. Durmak yok yatırımlara devam…

Bu yazıdan dolayı kim ne derse desin… Kim ne söylerse söylesin.. Dünyan görüşüm, fikrim, zikrim ortada..

Karşıma yağlı urganla çıksalar bile…Doğruyu söylemekten kalmam geri…

Neden mi?

Türkiye’min geleceği için… Büyük Türkiye için. Mutlu yarınlar için evlatlarımızın, torunlarımızın geleceği için Başkan Erdoğan’a sahip çıkmalıyız.

Çünkü halkın oyu ile seçilen ilk başkandır.

Kayseri’ye hoş geldin Başkan..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.