DOLAR 32,8036
EURO 34,7732
ALTIN 2.506,80
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 23°C
Az Bulutlu
Niğde
23°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 24°C

TÜRKİYE HAZIR NİĞDE HAZIR ÇAMARDI HAZIR 

TÜRKİYE HAZIR NİĞDE HAZIR ÇAMARDI HAZIR 
05.05.2023
121
A+
A-

AK Parti Niğde Milletvekili adayı Prof. Dr. Cevahir UZKURT Çamardı İlçesinde yoğun ilgiyle karşılandı. Miting havasında buluşma yapan UZKURT vatandaşların göstermiş olduğu teveccühten ötürü teşekkürlerini iletti.

 

Prof. Dr. Cevahir UZKURT “Ata yurdum, büyüdüğüm yer olan Çamardı benim için önemli anılarımın yaşandığı yerdir. Çamardı’nın gelişmesi, kalkınması için elimden geleni yapacağıma burada söz veriyorum” dedi.

 

Yapmış olduğu açıklamalarda UZKURT “Türkiye şu an tam bir atılım, vites yükseltme döneminde bu dönemde yapılan yatırımları desteklemek bir siyasi amaç değil milli bir görevdir. Bu atılımları desteklememek de bir siyasi politika değil ancak ve ancak vatan ve milletin bütünlüğüne ihanete kast etmektir.” Dedi.

 

Prof. Dr. Cevahir UZKURT Çamardı’nın 2023 vizyonun da Türkiye Yüzyılına giden yolda payını alacağına ve Çamardı’nın gelişmesi ve kalkınması adına bir çok projenin planlanıp bir bir hayata geçeceğini söyledi.

 

UZKURT yaptığı konuşmada Çamardı ilçesine iki büyük projenin de müjdesini de verdi. Bunlardan birincisi “Çamardı ilçesine doğalgaz’ın en kısa sürede her eve hizmete sunulacağı ve Çamardı ilçesine has “Sanayi bölgesi yaparak Çamardımızın sanayi de kalkınmasını sağlayacak bu projenin müjdesini buradan sizlere ilan ediyorum. Bu müjdelerin sadece ilçemiz adına bir başlangıç, Allah’ın izniyle siz bu kardeşinizin arkasında durduğunuz sürece ardı arkası kesilmeyecek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.