DOLAR 32,6019
EURO 34,7822
ALTIN 2.410,06
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 29°C
Az Bulutlu
Niğde
29°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 26°C

“Yüzde 45 zam hayırlı olsun”

“Yüzde 45 zam hayırlı olsun”
10.05.2023
118
A+
A-

AK Parti Niğde Milletvekili Adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Niğde İl Özel İdaresini ziyaret ederek personellerle toplantı yaptı.

İl Özel İdare personelleriyle görüşen Milletvekili Adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, şehrin en ücra köşelerine bile hizmet götüren personellere hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Millet İttifakı’na da eleştirilerde bulunan AK Parti Niğde Milletvekili Adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, altılı masanın kendi çıkar ve menfaatleri üzerine kurulmuş bir masadan ibaret olduğunu belirtti.

Niğde İl Özel İdare personellerine verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eden AK Parti Niğde Milletvekili Adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, kamu işçilerinin maaşlarına yapılan yüzde 45’lik zam oranının hayırlı olmasını diledi.

Uzkurt, “Özel idare işçileri olarak sizler kentimize, mahallelerimize, köylerimize hizmet götürüyorsunuz. Sizlerin emeği büyük. Sizler şehrimizin en ücra köşesine dahi hizmet görüyorsunuz. Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyorsunuz. Sayın Cumhurbaşkanımız zam oranını yüzde 45 olarak açıkladı. İşte bu AK Parti hükümetinin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın azimli, kararlı, özverili çalışmasını bir ürünüdür.” ifadelerini kullandı.

“BUNLAR KENDİ ÇIKARLARINI DÜŞÜNÜYOR”

Niğde Milletvekili Adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Millet İttifakına eleştirilerde bulundu.

Prof. Dr. Uzkurt, “Terörün gölgesinde, Pensilvanya’nın dizinin dibinde oturan bir altılı masadan bahsediyoruz. Bu masa ne milletin bekasını, ne gençlerin geleceğini ne de ülkenin bölünmez bütünlüğünü düşünüyor. Bunlar kendi çıkar ve menfaatleri üzerine kurulmuş bir masadan ibaret.” şeklinde konuştu.

Ziyarette, AK Parti Niğde Milletvekili Adayları Yavuz Ergun ve İbrahim Baloğlu’nun yanı sıra, İl Genel Meclis Başkanı Nusret Teksin ve AK Parti Niğde İl Başkanı Nuri Ayduğan da yer aldı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.