DOLAR 32,3397
EURO 35,1220
ALTIN 2.241,18
BIST 8.904,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 14°C
Az Bulutlu
Niğde
14°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 4°C
Cum 4°C
Cts 10°C

 Başkan Özdemir: “Bu zafer hepimizin”

 Başkan Özdemir: “Bu zafer hepimizin”
30.05.2023
120
A+
A-

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanlığına seçilmesini, “İstikrar ve demokrasi kazandı; bu zafer hepimizin” sözleriyle değerlendirdi.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, yayımladığı teşekkür mesajında; Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a rekor düzeyde destek veren Niğdelilere teşekkür etti.

Niğde halkının her seçimde olduğu gibi 28 Mayıs Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimlerinde de istikrar ve demokrasiye destek verdiğini belirten Belediye Başkanı Özdemir;“Niğdelihemşehrilerimiz her zaman olduğu gibi milli irademize ve geleceğimize sahip çıktı. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi bu seçimi 85 milyon vatandaşımız kazandı, istikrar kazandı, demokrasi kazandı” dedi.

 KAZANAN TÜRKİYE OLDU

Yaklaşık 2 ay süren Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine yönelik olarak yoğun bir tempoyla sürdürdükleri saha çalışmalarını tamamladıklarını belirten Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Bu çalışmalarımızdahemşehrilerimize, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan döneminde ülkemizin elde ettiği kazanımları tek tek anlattık. AK Parti teşkilatlarımız ve milletvekillerimizle sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri, meslek odalarını ve esnaflarımızı ziyaret ederek Cumhurbaşkanımızın himayesinde ülkemizin ve Niğde’mizin kazanımlarını hatırlattık. Niğdeli hemşehrilerimiz her zaman olduğu gibi demokrasiden ve istikrardan yana tavır aldı. Bu yarışı kazanan Türkiye oldu, Niğde oldu” şeklinde konuştu.

 İSTİKRAR DEVAM EDECEK

“Türkiye Yüzyılında” istikrarın devam edeceğini söyleyen Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Sandığa giderek demokrasimize sahip çıkan, milli irademize sahip çıkan, 85 milyona bu büyük zaferi yaşatantüm vatandaşlarımız ile Cumhurbaşkanımıza rekor düzeyde destek veren Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, muhtarlarımıza, Meslek Odalarımıza, esnaf ve sanatkarlarımıza ve derneklerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu zorlu süreçte gece gündüz demeden çalışan AK Parti teşkilatlarımıza, milletvekillerimize, ilçe ve belde belediye başkanlarımıza, Cumhur İttifakında yer alan siyasi partilerimizin yönetici ve üyelerine, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, mahalle temsilcilerimize, sandık görevlilerimize, müşahitlerimize ve teveccühleriyle Cumhurbaşkanımıza ve bizlere desteklerini esirgemeyen vefakâr Niğdeli hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMAYA, ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Seçim sonuçlarının ülkemize ve Niğde’mize hayırlara vesile olmasını da temenni eden Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Bundan sonraki süreçte Cumhurbaşkanımızın yanında, Türkiye Yüzyılı için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.