DOLAR 32,3782
EURO 34,7437
ALTIN 2.429,32
BIST 10.012,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 21°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 21°C
Per 16°C
Cum 18°C

Niğde Belediyesi’nden Muhteşem Babalar Günü Etkinliği

Niğde Belediyesi’nden Muhteşem Babalar Günü Etkinliği
21.06.2023
110
A+
A-

Niğde Belediyesi tarafından Kent Ormanı’nda Babalar gününe özel bir etkinlik gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte çocuklar babalarıyla doyasıya eğlendi.

Etkinlik kapsamında Mini Club, Çocuk Dansları, Palyaço, Hacivat-Karagöz, Animasyon ve İllüzyon gösterilerinde bulunuldu. Yarışmalarda derece alanlara sürpriz hediyeler verildi. Girişin ücretsiz olduğu etkinlikte gelenlere dondurma ve pamuk şeker ikram edildi.

BABALAR ÇOCUKLARININ KAHRAMANIDIRLAR

Kent Ormanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Babalar Günü’nü tebrik etti. Çocuklar ve babaları etkinlikte buluşturduklarını söyleyen Özdemir, “İnanılmaz bir katılım var, aynı zamanda çocuklarımız karne aldı. Hem babalar hem çocuklar için eğlencelerimiz, ikramlarımız, hediyelerimiz var. Hep birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz. Babalar çocuklar için çok önemli ve çocuklarımızın kahramanları.” dedi. Programda çocuk dansları, palyaço, animasyon, illüzyon ve Hacivat-Karagöz gösterileri yapıldı. Yarışmalarda derece alanlara hediyeler verilen etkinlikte, katılımcılara dondurma ve pamuk şekeri ikram edildi.

ÇOK GÜZEL BİR ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Babalar Gününe yönelik olarak güzel bir program gerçekleştirdiklerini söyleyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Evlerimizin direği olan, evlatlarını geleceğe hazırlamak için her türlü fedakârlığa katlanan, çocuklarının mutluluğunu kendi mutluluğu olarak gören, haklarını maddi hiçbir şekilde ölçemeyeceğimiz ve ödeyemeyeceğimiz babalarımızın babalar gününü en içten duygularımla tebrik ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç veren, bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını, aziz vatanımızın bekası için feda eden başta şehit ve gazi babaları olmak üzere, tüm babaların Babalar Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. ” dedi.

PİKNİKÇİLERİN MİSAFİRİ OLDU

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, program sonrasında kent ormanında piknik yapan vatandaşları ziyaret etti. Biz büyük bir aileyiz diyen Başkan Özdemir; “Müthiş anlar yaşadığımız şenliğimiz sonrası piknik yapan hemşerimizin sofralarına misafir olduk, hep birlikte doğum günü kutladık. Kısacası güldük, eğlendik, çocuklar gibi şendik. Biz kocaman bir aileyiz, Rabbim bu ailenin birliğini daim eylesin inşallah.” dedi.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.