DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 19°C
Sal 18°C

Başkan Özdemir Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Özdemir Muhtarlarla Bir Araya Geldi
07.07.2023
114
A+
A-

Başkan Özdemir Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Şehrin ana dinamikleri olan sivil toplum kuruluşları ve mahalli idare temsilcileriyle aralıksız temasını sürdüren Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir Güllüce Köyünde, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Muhtarlardan gelen istek ve talepleri dinleyen Başkan Özdemir, muhtarların isteklerini tek tek not etti. Başkan Özdemir; “Mahalli idarelerimizin mihenk taşları, gözümüz, kulağımız muhtarlarımızla bir aradaydık. Hep birlikte, el ele, istişare ile yola devam inşallah.” Dedi.

 

MUHTARLARIMIZ BİZİM GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZDIR

Muhtarların, vatandaşların talep ve şikâyetlerini öğrenme konusunda belediye ile bir köprü vazifesi gördüğünü belirten Başkan Özdemir; “Muhtarlarımız, bizim mahallelerimizdeki gözümüz, kulağımızdır. Muhtarlarımız bir anlamda hem halkın temsilcisi hem de bizi temsil eden bir görev ifa etmektedirler. Bu bağlamda mahallelerimizin sorunlarını öncelikle muhtarlarımızdan alarak, çözüm üretiyoruz ve uyguluyoruz.” Dedi.

 

VATANDAŞLARIMIZLA ARAMIZDA KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYORLAR

“Belediye hizmetlerimizin vatandaşlarımıza ulaşması noktasında muhtarlarımızı belediyemizin gören gözü ve uzanan hizmet eli olarak görüyor ve önemli bir görevi yerine getirdiklerine inanıyorum.” Diyen Başkan Özdemir; “Belediyemizle vatandaşlarımız arasında adeta bir köprü görevinde bulunan muhtarlarımızla oluşturduğumuz güç birliğiyle Niğde’mize daha etkin ve kaliteli hizmet sunma gayreti içindeyiz. Muhtarlarımız yerel hizmet çarkının en güçlü dişlileridir ve bu dişli olmadığında çoğu zaman bu çark dönmez. Muhtarlarımız, bulundukları yerde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devletimiz arasında iletişimi sağlamaktadırlar.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.