DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
22°C
Hafif Yağmurlu
Pts 21°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 18°C

Koç çiftinden şehit Polis Okan Acar’ın ailesine ziyaret

Koç çiftinden şehit Polis Okan Acar’ın ailesine ziyaret
24.07.2023
168
A+
A-

Niğde Valisi Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç, Şehid Polis Memuru Okan Acar’ın ailesini ziyaret etti.

Koç çifti, 23 Temmuz 2015 yılında Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından Şehit edilen Şehit Polis Memuru Okan Acar’ın şehadet yıldönümünde ailesini ziyaret ederek istek, talep ve sorunlarını dinledi. Şehitliğin İslam dininde en yüce makamlardan biri olduğunu, şehit ailelerinin kıymetli ve özel insanlar olduğunu kaydeden Vali Koç, görev süreci içerisinde şehit aileleri ile randevusuz bir şekilde mesai saati gözetmeksizin görüşerek, sürekli onlarla diyalog içerisinde olmanın en öncelikli görevlerinden biri olduğunu vurguladı.
Vali Koç; “Şehitlerimiz bizim milletimizin kahramanları, bizlerin en kıymetli değerlerimizdir. Onların anneleri, babaları, eşleri, çocukları şehitlerimizden bizlere emanettir. Şehitlerimizin aileleri tabi ki acılarını yaşıyorlar, bu acıları tamamıyla ortadan kaldırmak mümkün değil ama en azından başka bazı sıkıntılar yaşamamaları için devlet olarak elimizden gelen her türlü gayreti göstermeye çalışıyoruz. Baş tacımız, Devletimizin en kıymetli varlıkları olarak gördüğümüz aziz şehitlerimizin ailelerine Devletimizin tüm kapıları daima açıktır. Ben de ailemle birlikte her zaman, her fırsatta şehit aileleriyle birlikte olmaya çalışıyorum. Allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler ihsan eylesin. Şehitlerimize de rahmetiyle muamele etsin. Bu vesileyle şehitlerimizin anne babalarına, eşlerine ve çocuklarına bir defa daha Allah’tan sabır diliyorum.” dedi.
Şehit ailesi ise; “Vali Mustafa Koç ve Eşi Neslihan Gül Koç’a her fırsatta şehit ailelerini ziyaret etmeleri bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Bu vesile ile Devletimizin her zaman yanımızda olduğunu hissetmekteyiz. Sayın Valimize ve eşlerine teşekkür ediyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.