DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 21°C
Sal 19°C
Çar 20°C

NÖHÜ’de Tanıtım Etkinlikleri

NÖHÜ’de Tanıtım Etkinlikleri
08.08.2023
138
A+
A-

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ) tarafından merkez yerleşkemizde Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğümüz koordinasyonunda yüz yüze Tercih ve Tanıtım Günü etkinliği ile üç gün süren Çevrim İçi (Online) Tercih ve Tanıtım Etkinlikleri gerçekleştirildi. Etkinlikler ile Üniversitemizin ulusal düzeyde tanıtımının yapılması hedeflenirken, üniversite adayı öğrencilere rehberlik edilmesi de bir diğer önemli hedef olarak öne çıktı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında tercih yapma gibi önemli bir konuda öğrencilere önemli bir destek sağlandığını vurgulayarak etkinliklerde emeği geçen tüm Üniversitemiz personeline özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti.

Sosyal medya platformlarındaki tanıtım içeriklerinin de eşlik ettiği bu etkinliklerinin geleneksel hale getirilerek Üniversitemizde eğitimlerini sürdürecek aday öğrencilere sağlıklı bir rehberlik ve tanıtım hizmetlerinin sağlanması amaçlanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.