DOLAR 32,4325
EURO 34,8475
ALTIN 2.428,49
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 21°C
Per 16°C
Cum 18°C

EĞİTİME TAM DESTEK

EĞİTİME TAM DESTEK
14.09.2023
89
A+
A-

Niğde Belediyesi, her yıl olduğu gibi 2023-2024 eğitim -öğretim döneminde de ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmadı. 1500 öğrencinin kırtasiye ihtiyacını karşılayan Niğde Belediyesi, 200 öğrenciye de okul forması hediye etti.

Sosyal Belediyecilikte örnek uygulamaların altına imza atan Niğde Belediyesi, 2023-20024 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla, ihtiyaç sahibi ailelerin, eğitim gören çocuklarının eğitim ihtiyaçlarını da önemli ölçüde karşıladı.

1500 KIRTASİYE SETİ, 200 OKUL FORMASI

Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor. İçinde defter, kalem, silgi, cetvel gibi temel ihtiyaçların yer aldığı 1500 kırtasiye seti dağıtan Niğde Belediyesi, ayrıca 200 öğrencinin de okul formasını temin ederek, ihtiyaç sahibi ailelerin eğitim harcamasına destek oldu.

İHTİYAÇ SAHİBİ HER AİLEYE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, ihtiyaç sahibi her ailenin yanında olmaya devam edeceklerini belirterek; “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın ve ailelerinin destekçisi olmayı sürdürüyoruz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzden destek alan ihtiyaç sahibi ailelerimizin, eğitim gören çocuklarının ihtiyaçlarını, her yıl olduğu gibi bu yıl da karşılıyoruz. Bu kapsamda belirlediğimiz öğrencilerimize kırtasiye setlerini ve okul formalarını hediye ettik. Öğrencilerimizin her zaman yanında olduk, yanında olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

EĞİTİME TAM DESTEK

Niğde Belediyesi olarak, öğrencilerin en iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını da vurgulayan Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Sevgili öğrencilerimizin ve onları geleceğe hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin taleplerini yerine getirmeye gayret ediyoruz. Onlara en iyi eğitim imkanlarını sunmaya devam edeceğiz.” Diye konuştu.

KUTLAMA MESAJI

2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayasıyla öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin yeni eğitim ve öğretim yılını kutlayan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Yeni eğitim öğretim yılının başarılarla dolu geçmesini diliyorum.” Şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.