DOLAR 32,2897
EURO 34,7104
ALTIN 2.433,35
BIST 9.995,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 21°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 21°C
Per 17°C
Cum 17°C

ODTÜ yeni eğitim-öğretim yılına “merhaba” dedi

ODTÜ yeni eğitim-öğretim yılına “merhaba” dedi
15.09.2023
549
A+
A-

ODTÜ Geliştirme Vakfı Niğde Okulları yeni eğitim-öğretim yılına “merhaba” dedi.

Nitelikli eğitim anlayışının her geçen gün daha fazla değer kazandığı günümüzde; anne-babalar için en paha biçilmez duygulardan biri de, çocuğunun iyi eğitim aldığını görmek oluyor. Okulların açılmasıyla birlikte öğrenci ve öğretmenler ders başı yaparken, Niğde ODTÜ Okulları, proje modelli eğitim anlayışını benimseyerek öğrencilerin bilimsel düşünme becerilerine sahip, bilgiyi doğru kullanmanın yanı sıra yeni bilgiler üreterek yaşadığı topluma faydalı bireyler olarak çok yönlü yetişmesini sağlıyor.

ODTÜ Geliştirme Vakfı Niğde Okulları’nı ziyaret eden Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği (TİGAD) Niğde İl Temsilcisi, Bor’da Sabah Gazetesi ve 51 Haber Gazetesi Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi İsmet Ünver’e Niğde Çağdaş Eğitim Vakfı (NİÇEV) Yönetim Kurulu Başkanı Burkay Eren ve ODTÜ Niğde Okulları Kurucu Temsilcisi Naim Eren ODTÜ bünyesinde verilen eğitim ve öğretim çalışmaları hakkında çeşitli bilgiler verdiler.

NİÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Burkay Eren, “Yeni eğitim-öğretim yılına binlerce öğrenci ve öğretmenimizle ‘merhaba’ dedik. Nitelikli eğitim anlayışımızla; veli, öğrenci ve okul iş birliği ile yeni döneme tam kadro hazırız. 2023-2024 eğitim-öğretim yılında, yeni öğrencilerimizle buluşmanın heyecanıyla, topluma faydalı bireyler yetiştirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Eren, öğrencilerin çok yönlü gelişimine önem verdiklerini belirterek, “Akademik altyapı ve başarıların geliştirilmesinin yanında; kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle ruhsal ve fiziksel gelişimin de desteklenmesi önem taşıyor. İyi bir eğitim kurumu, eğitim programlarını oluştururken dijital çağdan ve teknolojiden yararlanmalı, erken yaşta yabancı dil eğitimine önem vermeli ve kariyer planlarını iyi şekillendirmelidir” şeklinde konuştu.

 

Yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen ODTÜ Niğde Okulları Kurucu Temsilcisi Naim Eren ise, tüm ODTÜ Koleji ailesine başarılar diledi. ODTÜ olarak başarılı bir yılı geride bıraktıklarını ifade eden Eren, başarının ODTÜ Koleji için artık bir gelenek olduğunu söyledi.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.