DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
22°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 20°C

“NİÇEV” başarıya doymuyor

“NİÇEV” başarıya doymuyor
19.09.2023
748
A+
A-

Niğde Çağdaş Eğitim Vakfı (NİÇEV) Özel Anadolu Lisesi ve Özel Fen Lisesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) büyük bir başarıya imza attı.
NİÇEV okullarından mezun olan öğrenciler, Türkiye genelindeki YKS sıralamasında ilk 50 bin içinde toplam 48 derece elde etti. Bu olağanüstü başarı, NİÇEV’li öğrencilerin üstün yeteneklerini ve eğitim kalitesini bir kez daha kanıtladı.
Başarılarla dolu bir yolculuğun sonunda, NİÇEV’li öğrencilerimiz arasında ODTÜ, Hacettepe ve Gazi Üniversiteleri gibi ülkemizin önde gelen eğitim kurumlarına yerleşenler bulunmakta. Bu genç yetenekler; ilerleyen yıllarda sağlık, eğitim ve mühendislik sektörlerinde nitelikli çalışanlar olarak hizmet verecekler ve ülkemizin gelişimine önemli katkılar sağlayacaklardır.

NİÇEV Özel Anadolu Lisesi ve Özel Fen Lisesi yaptığı paylaşımda, “NİÇEV olarak bu büyük başarıyı elde etmemizde emeği geçen öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, ailelerini ve okul yönetimini gururla selamlıyoruz. Bu başarı, eğitimdeki kalitemizin bir yansımasıdır ve gelecekte de aynı başarıları elde etmeye devam edeceğimize olan inancımızı pekiştiriyor.Öğrencilerimizin bu büyük başarısını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Eğitimdeki bu parlak başarı hikayesini tüm topluma ilham kaynağı olarak görmeyi umut ediyoruz. Eğitim ve öğrenimin gücüne olan inancımızı her zaman koruyoruz ve bu başarı, bunun bir kanıtıdır. Niçev Özel Anadolu Lisesi ve Özel Fen Lisesi olarak toplumumuza değer katmaya ve nitelikli gençleri yetiştirmeye devam edeceğiz.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.