DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
22°C
Hafif Yağmurlu
Pts 21°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 18°C

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARININ SÜRÜCÜLERİNE KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARININ SÜRÜCÜLERİNE KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ
14.02.2024
49
A+
A-

BAŞKAN ÖZDEMİR: “TOPLU TAŞIMA HİZMETLERİNİN KALİTESİNİ ARTIRIYORUZ”

Niğde Belediyesi tarafından özel halk otobüslerinin sürücülerine yönelik “Kişisel Gelişim ve Davranış Eğitimi Semineri” verildi.

Seminerde, sürücülere vatandaşlarla etkili iletişim kurma, nezaket kuralları, stres ve öfke kontrolü gibi konularda uzmanlar tarafından verilen eğitim büyük ilgi gördü.

STRES VE ÖFKE KONTROLÜ…

Niğde Belediyesi’nin, SS 51 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifine üye araç sahipleri ve sürücülerinin katılımı ile düzenlenen “Kişisel Gelişim ve Davranış Eğitimi Semineri”, Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sürücülerin motivasyonlarının artırılmasının yanı sıra, vatandaşlarla ilişkilerinde nezaket kurallarına dikkat etmeleri gerektiğinin anlatıldığı seminerde, stres ve öfke kontrolünün nasıl yapılacağı da uygulamalı olarak anlatıldı.

Seminer öncesinde katılımcılara hitaben konuşma yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, toplu taşıma alanlarında hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik önemli projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Kent içerisinde kavşak düzenlemeleri, akıllı kavşaklar, toplu taşıma araçlarının duraklarının modernizasyonu gibi çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini anlatan Başkan Özdemir, vatandaşlara verilen toplu taşıma hizmetlerinin kalitesinin artırılması amacıyla da belirli periyotlarda araç sürücülerine yönelik seminerler verdiklerini ifade etti.

 

MUTLU İNSANLARIN YAŞADIĞI ŞEHİR NİĞDE…

Seminere katılımlarından dolayı araç sahipleri ve sürücülere teşekkür eden Başkan Özdemir, “Niğde’mizi mutlu insanların yaşadığı kent haline getirmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Kentlerin daha yaşanabilir, daha huzurlu olmasında toplu taşıma hizmetlerinin kalitesi de önemli bir yer tutmaktadır. Bu bağlamda toplu taşıma araçlarının sürücülerine de önemli görevler düşmektedir. Belediyemizin uzman ekipleri tarafından verilen seminerlerin faydalı olacağına inancımı bir kez daha ifade ederek, katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.