DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
22°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C

NİĞDE İLİ GÜVENLİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI (06/03/2024)

NİĞDE İLİ GÜVENLİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI (06/03/2024)
06.03.2024
106
A+
A-

 

Vatandaşlarımızın, Niğdeli hemşehrilerimizin haber alması konusunda büyük bir özveri ile çalışan Kıymetli Basın Mensuplarımız,

İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’nın talimatları doğrultusunda bundan böyle her ay düzenli olarak Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştireceğiz.

İlk toplantımızı halkımızın gören gözü, duyan kulağı olan siz değerli basın mensuplarımız ile gerçekleştirmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade etmek isterim.

Suçla mücadele, Devletimizin asli görevidir. İl Valisi olarak benim de vazifem, ilimiz genelinde huzur ve asayiş ortamını sağlamaktır. Vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu kamusal alanlar başta olmak üzere en ücra köyümüze kadar güvenlik güçlerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Bu çalışmalarda temel gaye, ilimizin güvenlik ve asayişini bir kademe daha artırmaktır.

Bu toplantımızda 2024 yılı Ocak ve Şubat aylarında İl Emniyet Müdürlüğümüz ve İl Jandarma Komutanlığımız tarafından icra edilen operasyonlar, kontroller ve bunların neticeleri hakkında sizlerle bir takım bilgileri paylaşacağız.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.