DOLAR 32,3770
EURO 34,7496
ALTIN 2.411,97
BIST 10.098,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 19°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
19°C
Hafif Yağmurlu
Çar 21°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 14°C

BAŞKAN ÖZDEMİR’E ZİYARETÇİ AKINI

BAŞKAN ÖZDEMİR’E ZİYARETÇİ AKINI
17.04.2024
65
A+
A-

VALİ ÇELİK’TEN BAŞKAN ÖZDEMİR’E TEBRİK ZİYARETİ

Niğde Valisi Cahit Çelik, 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden Niğde Belediye Başkanlığına seçilen Emrah Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Niğde Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Başkan Özdemir’i tebrik eden Vali Çelik, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir de Vali Cahit Çelik’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, önceki dönemde olduğu gibi yeni dönemde de Niğde Valiliği ve kamu kurumlarıyla uyum içerisinde çalışarak, şehrin her yönüyle kalkınması için çaba göstereceklerini belirtti.

Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcıları Bülent Küçüktuna, Muharrem Çiftçibaşı ve Harun Dikici de hazır bulundu.

BAŞKAN ÖZDEMİR TEBRİKLERİ MAKAMINDA KABUL EDİYOR

Bu arada Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, makamında ziyaretçileri ağırlayarak tebrikleri kabul etmeyi sürdürüyor.

31 Mart Yerel Seçimlerinde ipi göğüsleyerek, mazbatasını alıp ikinci kez Belediye Başkanlığı makamına oturan Başkan Özdemir, adeta ziyaretçi akınına uğruyor.

Vali Cahit Çelik, Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, AK Parti Niğde İl Başkanı Mustafa Özdemir, merkez ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları, Niğde İl Genel Meclisi Başkanı Ömer Kılıç, Niğde Belediye Meclisi’nin CHP ve MHP Grupları, 15 Temmuz Kahramanı Şehit Ömer Halisdemir’in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Niğde Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Demir ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi partilerin, derneklerin meslek odalarının ve sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve tebrik ziyareti için gelen çok sayıda vatandaşı makamında ağırlayan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, konuklarıyla da yakından ilgileniyor.

BİR AYAĞIMIZ HEP HALKIMIZIN ARASINDA OLACAK

Yeni dönem belediye başkanlığı sürecinin başlaması dolayısıyla bizzat tebrik ziyaretlerine gelen, telefon ve mesajlarla tebriklerini ileten vatandaşlara, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerine, sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları ile siyasi partilerin yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Özdemir, “Önceki dönemde olduğu gibi bir ayağımız hep halkımızın arasında olacak” dedi.

Başkan Özdemir, “Yeni dönemde de güçlü bir gönül bağı kurduğumuz vatandaşlarımızla hep iç içe olacağız. Hiç kimseyi siyasi görüşü ne olursa olsun ayrıştırmadan ötekileştirmeden herkese eşit mesafede hizmet üretmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

ÇİÇEK YERİNE BURS ÇAĞRISI YAPMIŞTI

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 31 Mart Yerel seçimlerinin sonuçlanmasının ardından yaptığı açıklamada, tebrik için çiçek gönderilmemesini, dileyen vatandaşların çiçek yerine ihtiyaç sahibi öğrenciler için burs yardımında bulunmasını istemişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.