NİĞDE SON DAKİKA
BOR, MODERN DİŞ POLİKLİNİĞİNE KAVUŞTU
NİĞDE’DE ‘YEŞİLÇAM RÜZGARI’ ESECEK
NİĞDE BELEDİYESİ BEKLENEN MÜZİKALİ NİĞDE SEYİRCİSİ İLE BULUŞTURMAYA HAZIRLANIYOR
ÜNLÜ SANATÇILAR TÜM DÜNYAYA NİĞDE’DEN ‘BARIŞ’ MESAJI VERECEK
ALİ AKBAŞ’IN ARDINDAN – FATMA TAN
GEDİK YATIRIM’DAN BOR MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU’NA KÜTÜPHANE
TOPLUMA HİZMETTE ÖNCÜ NÖHÜ’DE KADIN VE AİLE ÇALIŞMALARI KONGRESİ DÜZENLENDİ
BOR PANCAR EKİCİLERİ KOOPERATİFİ’NDEN 41 YILDIR KESİNTİSİZ HİZMET
BOR PANCAR EKİCİLERİ KOOPERATİFİ’NDEN ÇİFTÇİLERE BÜYÜK DESTEK
BAŞKAN ÖZDEMİR’İN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI
VALİ CAHİT ÇELİK’TEN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI
REKTÖR USLU ÖĞRENCİLERİN GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ
ALTUNHİSAR İLÇE HALK KÜTÜPHANESİ YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMETE AÇILDI
HEMŞEHRİMİZ GÜLİN ÖZTÜRK PROFESÖRLÜK ÜNVANINI ALDI
NİĞDE’NİN DEĞERLİ AKADEMİSYENİ PROF. DR. İBRAHİM ÖZTÜRK, YAKINÇAĞ TARİHİ ANABİLİM DALI’NA PROFESÖR OLARAK ATANDI
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİNDEN İKİ ALTIN MADALYA BAŞARISI
3. NİĞDE ULUSAL KISA FİLM FESTİVALİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ’NDE II. KARİYER PSİKOLOJİK DANIŞMANLIĞI SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
KOP’TAN TARIM ARAZİLERİNİN ISLAHI İÇİN ÖNEMLİ DESTEK
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ, YERLİ GÜNEŞ HÜCRELERİ PROJESİYLE TÜBİTAK’TAN BURS KAZANDI
DOLAR 34,2499
EURO 37,0101
ALTIN 3.025,66
BIST 8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 14°C
Açık
Niğde
14°C
Açık
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 16°C

Niğde Belediyesi, Üniversitelilerin Yanında

Niğde Belediyesi, Üniversitelilerin Yanında
24.09.2024
83
A+
A-

BAŞKAN ÖZDEMİR: “ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİMİZE ÇOK GÜZEL EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ”
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’ni tercih eden öğrencilerin, huzurlu ve sosyal bir şehir olan Niğde’de mutlu bir eğitim dönemi geçirmeleri için tüm imkanlarını seferber etmeye devam edeceklerini söyledi.
MİSAFİR ÖĞRENCİLERİMİZİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ
Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 2024-2025 akademik yılının başlamasına az bir süre kala yaptığı açıklamada, 2024-YKS sonuçlarına göre, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’ni tercih ederek, Türkiye’nin dört bir yanından Niğde’ye gelecek gençleri sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti.
NİĞDE’DE YABANCILIK ÇEKMEYECEKLER
Üniversite eğitimi için Niğde’yi tercih eden öğrencilerin, buradaki eğitim dönemlerini mutlu bir şekilde tamamlayacaklarına inandıklarını belirten Başkan Özdemir, “Ben öncelikle gerçekten Niğde’mizi tercih ettikleri için, Ömer Halisdemir üniversitemizi ki adını kahramanımızdan alıyor teşekkür ediyorum. Emin olun çok mutlu olacaklar Niğde’de. Niğde’miz çok sosyal bir şehir. Gerek kütüphaneleri ile gerek sosyal hayatıyla, sosyal etkinlikleriyle, kültürel etkinlikleriyle inşallah öğrencilerimize çok güzel bir ev sahipliği yapacak. Öğrencilerimizin Niğde’mizden memnun kalacakları bir eğitim hayatı geçireceklerine inanıyoruz. Başka şehirlerden Niğde’mize gelerek burada üniversite eğitimi alacak olan gençlerimiz, Niğde’de hiçbir zaman yabancılık çekmezler. Medeniyetlerin yaşatıldığı şehrimizin insanları, gerçekten misafirperverdir. Sosyal ve kültürel etkinliklerimiz ile adından söz ettirmeyi başaran Niğde’miz hem sosyal hem de huzurlu bir şehirdir” diye konuştu.
ÜNİVERSİTE ŞEHRİ NİĞDE…
Niğde’de yurt sorunu olmadığını, burayı tercih eden tüm öğrencilerin tamamına yakının yurtlara yerleştirilebildiğini anlatan Başkan Özdemir, “Niğde Belediyesi olarak biz de gençlerimizin kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere katılabilmeleri için kentimizi spor tesisleri ile donatıyor; konserler, festivaller ve tiyatro gösterileri ile şehrimizi gerçek manada bir üniversite şehri haline getirme noktasındaki yatırım ve faaliyetlerimize sürekli yenilerini ekliyoruz” şeklinde konuştu.
“ÖĞRENCİLERİMİZ EN UFAK BİR SIKINTIDA BİZE ULAŞABİLİRLER”
Üniversite eğitimi için Niğde’yi tercih eden öğrencilere teşekkür eden Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Burada eğitim alacak öğrencilerimiz, en ufak bir sıkıntıları olursa da bizlere çok rahatlıkla ulaşabilirler. Elimizden ne geliyorsa ne gerekiyorsa onların yanlarında olacağız. Onların hepsi bizim çocuklarımız, bizim kardeşlerimiz. Onları inşallah en iyi şekilde hayata hazırlamak adına bizim de üzerimize ne düşüyorsa onu gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.