İSMET ÜNVER’DEN VALİ YARDIMCISI AHMET ARIK’A ZİYARET
51 Haber Gazetesi Kurucusu ve Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği (TİGAD) Niğde İl Temsilcisi Gazeteci İsmet Ünver, Niğde Vali Yardımcısı Ahmet Arık’ı makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde Niğde’nin tarım ve hayvancılık alanındaki potansiyeli ile kentin kalkınmasına yönelik çalışmalar ele alındı.
Vali Yardımcısı Ahmet Arık, Niğde’nin kalkınmasına katkı sağlayacak projelere önem verdiklerini belirterek, özellikle tarım ile büyükbaş ve küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerini ifade etti.
Hayvancılığın en önemli girdi kalemlerinden birinin yem olduğuna dikkat çeken Arık, üreticilerin maliyetlerinin azaltılması ve hayvancılığın geliştirilmesi amacıyla mera alanlarının daha etkin değerlendirilmesine yönelik çalışmalar yürütüldüğünü ifade etti.
Ziyaret, Niğde’nin tarım ve hayvancılık alanındaki gelişimine yönelik karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.