DOLAR 32,3850
EURO 34,5771
ALTIN 2.387,28
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 19°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
19°C
Hafif Yağmurlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 13°C

“Sosyal medyadan sosyal meydana”

“Sosyal medyadan sosyal meydana”
09.05.2023
231
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlayarak hayatın içinde aktif bir şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla 81 ilde başlatılan “sosyal medyadan sosyal meydana” etkinliği büyük ilgi gördü.
Ramazan Konuş Gençlik Merkezi Üyeleri ve Gençlik Merkezi gönüllüleri Sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlamak amacıyla gençlerle Sosyal Medyadan Sosyal Meydana etkinliğinde bir araya geldi. Gençlik merkezi üyeleri ta
Niğde Gençlik Merkezi tarafından Ramazan konuş Gençlik merkezinde düzenlenen “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana” etkinlikleri kapsamında, Bisiklet Etkinlikleri, Matrak Oyunu, Kültürel Faaliyetler, Ebru Sanatı, Akıl ve Zeka Oyunları gibi çeşitli oyunlar oynandı. Gençlik Spor il Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Her yaştan insanın katıldığı etkinlikte, sosyal medya bağımlılığına dikkat çekerek, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hazırladığı bu tür projeler ile gençlerin meydanlara çekilmesinin amaçlandığı açıklandı. Amaçlarının gençleri bir günde olsa sosyal medyadan uzaklaştırmak olduğunu ifade eden Gençlik Spor İl Müdürlüğü, “81 ilde Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği ‘Sosyal Medyadan Sosyal Meydana Projesi’ kapsamında etkinlik gerçekleştiriliyor. Gençlik Merkezine gelen gençler Ramazan Konuş Gençlik Merkezinde toplandı.
Projedeki amacın çocukların internet ortamından ve diğer bağımlılık oluşturacak durumlardan bir günde olsa uzak tutup onları etkinliklere dahil etmek. Onlarla çeşitli, müzik ve değişik etkinliklerle güzel bir gün geçirmeyi istendiği bildirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.