DOLAR 32,3606
EURO 34,9791
ALTIN 2.321,68
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 18°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Tesla, mobil uygulamasına birbirinden kullanışlı 3 yeni özellik ekledi

Mobil uygulamasını güncelleyen Tesla, araç sahiplerine oturdukları yerden araçla ilgili pek çok özelliğe sahip erişebilme imkanı sağladı.

Tesla, mobil uygulamasına birbirinden kullanışlı 3 yeni özellik ekledi
31.01.2019
436
A+
A-

Elektrikli otomobil sektörünün öncülerinden Tesla, mobil uygulamasına yayınladığı yeni güncelleme ile birlikte Tesla sahiplerinin mobil uygulama üzerinden araçta olduğundan daha fazla kontrole sahip olmalarını sağlıyor. Yeni güncellemenin ardından Tesla sahipleri istedikleri konumu üçüncü taraf harita uygulamalarından Tesla araçları ile paylaşabilecekler, araç yazılım güncellemelerini mobil uygulama üzerinden başlatabilecekler ve mobil uygulama üzerinden medya kontrolüne sahip olacaklar.

Konum Paylaşımı
Tesla kullanıcıları artık Google Haritalar gibi üçüncü taraf harita uygulamalarından bir konum belirleyerek bu konumu Tesla mobil uygulaması ile paylaşabiliyorlar. Böylece konum, otomatik olarak araca iletiliyor. Bu özelliğin, üçüncü taraf harita uygulamalarından güzergah belirlemenin ilk adımı olacağı düşünülüyor.

Araç Yazılım Güncellemeleri
Şu ana kadar Tesla sahiplerinin herhangi bir yazılım güncellemesini aktif etmesi için araca gitmeleri gerekiyordu. Ancak yeni güncelleme ile birlikte araç sahipleri mobil uygulamayı kullanarak bulundukları yerden yazılım güncellemelerini başlatabilecekler.

Yolcular İçin Medya Kontrolü
Artık araç sahibi/sürücüden bağımsız olarak yolcular da Tesla mobil uygulamasını kullanarak medyayı kontrol edebilecekler. Elbette ki bunun için araç sahibinin Tesla hesabına erişim hakkına sahip olmaları gerekecek.

(webtekno)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.