DOLAR 32,4432
EURO 34,7597
ALTIN 2.441,10
BIST 9.919,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 23°C
Az Bulutlu
Niğde
23°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 19°C

Başkan Özdemir’e Kızılay’dan Bronz Madalya Ödülü

Başkan Özdemir’e Kızılay’dan Bronz Madalya Ödülü
05.02.2021
421
A+
A-

Başkan Özdemir’e KIZILAY’dan Bronz Madalya Beratı
Niğde Kızılay Şube Başkanı Kemal Gençoğlu, kan bağışı yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e Bronz Madalya Beratı belgesi verdi.

Her konuda son derece duyarlı ve düşünceli olan Belediye Başkanı Emrah Özdemir kan bağışı yaparak vatandaşlara kan vermeleri hususunda çağrıda bulundu.
Pandemi sürecinde kan bağışı sayısının azalması ve kan stoklarında yaşanan düşüşün önemine vurgu yapan Özdemir; Türk Kızılayı’nın çağrısına uyarak özellikle pandemi sürecinde daha da önem arz eden kan bağışı için herkesi Ömer Halisdemir Meydanı’nda bulunan Kızılay Kan Merkezi’ne davet etti.
Verilecek bir ünite kan sayesinde bir hayatın kurtulmasına da aracı olunduğunu ve bunun değerinin ölçülemeyeceğini belirten Emrah Özdemir; Bilindiği gibi tüm dünya zorlu bir süreçten geçiyor. Ülkemizde de kan stoklarının azaldığı yönünde sık sık açıklamalar yapılıyor. Bizler de bu çağrılara duyarsız kalmayarak kan bağışında bulunduk. Düzenli kan bağışı için sizler de her 3 ayda bir kan bağışında bulunabilirsiniz. Paylaşmanın bereketini hep birlikte yaşamak, daha güzel günlere vesile olmak için Kızılay Niğde hemşerilerimizi bekliyor” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.