DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 18°C
Açık
Niğde
18°C
Açık
Paz 20°C
Pts 24°C
Sal 28°C
Çar 24°C

Seyyar Satıcıların Yeri Değişti!

Seyyar Satıcıların Yeri Değişti!
07.02.2021
475
A+
A-

Seyyar Satıcılar Artık Daha Düzenli ve Hijyenik Koşullarda Satış Yapacak

Kenti daha modern bir görüntüye kavuşturmak için çalışmalarını sürdüren Niğde Belediyesi, seyyar satıcıları Hüdavent Hatun otopark üzerinde toplayarak düzenli satış yapacakları noktaları belirledi.

Niğde Belediyesi Yeni Çarşı Şadırvan parkta yenileme çalışmaları kapsamında daha düzenli, temiz ve modern bir Niğde için seyyar satıcılara Hüdavent Hatun otopark üzerini düzenli bir şekilde satış yapmaları için hazır hale getirdi.

Seyyar satıcılar artık daha düzenli ve hijyenik koşullarda satış yapacağını belirten Başkan Özdemir; ‘’Ekmeğinin peşinde olup helal rızkının mücadelesinde olan, şehrimizde seyyar satıcılık yapan kardeşlerimizin her birini aynı alana toplayarak hem onlar hem de vatandaşlarımız için Hüdavent Hatun Parkını hazırladık. Hemşehrilerimize, daha iyi bir ticaret alanı oluşturmak için güzel bir mekân hazırladık. Bundan sonra daha düzenli olacak. Bereketli olsun” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.