DOLAR 32,4936
EURO 34,9018
ALTIN 2.438,10
BIST 9.716,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 25°C
Az Bulutlu
Niğde
25°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 21°C

Niğde Milletvekili Yavuz Ergun’dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Niğde Milletvekili Yavuz Ergun’dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
14.03.2021
499
A+
A-

Niğde AK Parti Milletvekili Milli Savunma Komisyon üyesi Yavuz Ergun, ” İnsanların yardıma muhtaç olduğu, kendini çaresiz hissettiği zamanlarda imdada yetişen, görevlerini fedakarca yerine getiren canımızı ve sevdiklerimizi emanet ettiğimiz sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyorum.” ifadesini kullandı.

Sosyal devlet anlayışının en önemli unsurlarından birisi; sağlık hizmetlerinin gereği gibi yerine getirilmesidir. Sağlıklı hayat, insanların vazgeçemeyeceği temel bir haktır. Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır.

Hiç kuşkusuzdur ki bu alanda doktorlarımız, fedakârlıkları ve meslek aşkları sayesinde, yaratılmışların en üstünü olan insanın yaşam kalitesini yükseltmede ve bu yaşam kalitesinin duraksamaya uğradığı hallerde hastalarını sağlığına kavuşturmada “kutsal bir mümessil” olarak bu önemli ve zor görevi üstlenmişlerdir.

Ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde, kutlanan 14 Mart Tıp Bayramı’nın daha anlamlı hale geldiğini belirten Milletvekili Ergun, şöyle devam etti; “Bu dönemde sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek, ne kadar şükranlarımızı belirtsek, onların bu emeklerinin karşılığı olamayız. 

Doktorlarımızın ve sağlık personelimizin çalışmaları ile halkımızın desteği AK Parti iktidarlarımız süresince sağlık alanında büyük başarılara imza atılmıştır. Ülkemiz tıp alanında dünyada yaşanan gelişmelerin gerisinde kalmadığı gibi, hekimler ve sağlık çalışanları sürekli kendilerini yenileyerek geliştirmiştir. Daha etkin ve kaliteli sağlık hizmeti için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. 

Başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanları, yine bir mücadeleye öncülük ediyorlar. O zaman düşmana karşı yapılan bu mücadele bugün de koronavirüs ile karşımıza çıkan pandemiye karşı veriliyor.

Ülkemiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde aldığı tedbirler ve özverili doktor kadrosuyla dünyanın imrendiği ve örnek gösterdiği bir çalışmaya imza attı. Tüm dünyanın yakından takip ettiği ve her alanda dünyanın gelişmiş ülkeleriyle boy ölçüşecek seviyede olan Türkiye, sağlık alanında da ne kadar ileride olduğunu yaptığı başarılı çalışmalarla ve önemli yatırımlarla birlikte sunulan sağlık hizmetlerinde kanıtlamıştır. 

İnsanların yardıma muhtaç olduğu, kendini çaresiz hissettiği zamanlarda imdada yetişen, tüm zorluklara rağmen görevlerini fedakarca yerine getiren canımızı ve sevdiklerimizi emanet ettiğimiz sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.