DOLAR 32,5576
EURO 34,8984
ALTIN 2.434,51
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 29°C
Az Bulutlu
Niğde
29°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 25°C
Cum 22°C
Cts 25°C

Milletvekili Gültekin’den Pandeminin Kahramanlarına Ziyaret

Milletvekili Gültekin’den Pandeminin Kahramanlarına Ziyaret
17.03.2021
598
A+
A-

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi, AK Parti Niğde Milletvekili Ecz. Selim Gültekin 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik edip, karanfil dağıttı. Hastanede tedavi gören hastaları da ziyaret eden Milletvekili Gültekin, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.  Ziyaret sonrası yapımı devam eden 400 yataklı ek hastane inşaatını ziyaret eden Gültekin, yetkililerden bilgi aldı.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Milletvekili Gültekin, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs ile mücadelemizin kahramanları sağlık çalışanlarımızı ziyaret ederek, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladık. Bir kez daha tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu süreçte hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum.

Korona virüs ile mücadelemizde diğer ülkelere göre çok başarılı durumdayız. Bunun sebebi Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tüm alanlarda olduğu gibi sağlık altyapımızdaki reformlar ve sağlık çalışanlarımızın fedakarlıkları ve üstün gayretleri sayesinde olmuştur. Tüm dünya korona virüsle kıvranırken Türkiye, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Bu süreçte diğer ülkelere göre çok iyi durumdayız. Aldığımız tedbirler ve uygulamaya koyduğumuz programlar ile inşallah çok yakın zamanda eski günlerimize döneceğiz.

Niğde’nin projelerini yakından takip eden Sağlık Komisyonu Üyesi Gültekin: “Yapımı devam eden 400 yataklı ek hastane inşaatını ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Hastanenin yapımının hızla devam ettiğini ve en kısa sürede tamamlanarak  hizmete açılacağını söyledi. Niğde’nin sağlık altyapısının daha güçlü hale gelmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Gültekin, yakın zamanda yapımına başlanacak sağlık yatırımları ile de Niğde sağlık alanında marka bir şehir haline geleceğini ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.