DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 21°C

Ak Parti İl Teşkilatından Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörlüğüne Ziyaret

Ak Parti İl Teşkilatından Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörlüğüne Ziyaret
22.03.2021
445
A+
A-

AK Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük toplantı salonunda pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar Üniversitemiz ile ilgili detaylı bilgiler vererek, “Üniversitemizin ve Niğde’nin gelişimine katkı sağlamak üzere tercih edilen ve ihtiyaç duyulan bölümleri açma gayretindeyiz. Bu bağlamda, son üç buçuk yılda yeni açılan ve öğrenci alımına başlayan 26 programa 2000’den fazla öğrencimiz kayıt yaptı. Bununla birlikte yine son üç buçuk yıl içerisinde ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeylerinde 40’ın üzerinde yeni bölüm ve program da Üniversitemiz bünyesine kazandırıldı” dedi. 

Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar açıklamlarının devamında, “Yine bölgenin de ihtiyacına doğrudan cevap verebilecek bir Diş Hekimliği Fakültesi oluşturmak üzere yoğun çalışmalarımız devam ediyor. Fakültemize akademik derinlik kazandırmak ve binamızın fiziki şartlarını eğitim verilebilir seviyeye getirmek adına Üniversite yönetimi olarak üstümüze düşeni yapıyoruz. Bunun yanında Niğde’nin gelişmesi adına çalışmalar yapan ilin tüm ileri gelenlerinden de destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar ayrıca, ziyarette bulunan AK Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç ve heyete nazik ziyaretleri dolayısıyla da teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

AK Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç ise ziyaretteki açıklamalarında, kendilerini sıcak karşılamalarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a teşekkürlerini iletti ve Niğde’nin gelişimi için çaba sarf eden, destek bekleyen herkesin yanında olmayı kendilerine bir düstur edindiklerini belirterek “Niğde’yi ileri taşıyan ve bölge halkına yalnızca akademik anlamda değil, sağlık anlamında da önemli katkılar sağlayan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin de yanında olacağız” dedi.

Ziyaret programı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.