DOLAR 32,4918
EURO 34,7643
ALTIN 2.490,07
BIST 9.560,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Parçalı Bulutlu
Niğde
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Belediye İş Sendikası ile Gümüşler Belediyesi Arasında İmzalanan Sözleşme İşçilerin Yüzünü Güldürdü

Belediye İş Sendikası ile Gümüşler Belediyesi Arasında İmzalanan Sözleşme İşçilerin Yüzünü Güldürdü
23.03.2021
411
A+
A-

Belediye-İş Sendikası ile Gümüşler Belediyesi arasında devam eden Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı.

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, Gümüşler Belediye Başkanı Recep Çaymazile 3 yıllık Toplu İş Sözleşmesi imzaladı. Belediye binasında gerçekleşen Toplu İş Sözleşmesine Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca ve Gümüşler Belediye Başkanı Recep Çaymaz katılarak işçilerin mutluluğuna ortak oldu.

İşçi ve emekçilerin hak ve hukuklarını sonuna kadar savunacağına söz veren işçi ve emekçilerin umudu, savunucusu Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca bir kez daha sözünün arkasında durarak büyük bir başarıya imza attı.

Başkan Karaca konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bir Toplu İş Sözleşmesini daha işçinin lehine sonuçlandırmanın haklı onuru ve gururunu yaşıyoruz. Yapılan bu anlaşma ile çalışan arkadaşlarımızın ücretleri, sosyal hakları, çalışma koşulları ve ekonomik dengeleri gibi daha birçok konuda karşılıklı uzlaşı içerisinde görüşmeler yapılarak anlaşma sağlandı. Burada Gümüşler Belediye Başkanımız Sayın Recep Çaymazın desteği çok büyük. Göreve geldiği günden bu güne kadar her zaman işçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında olan, hak ve hukuklarını gözeterek en iyi seviyeye getirmeye çalışan, Gümüşler Belediye Başkanı Recep Çaymaz, belediyede çalışan hiçbir emekçiyi ayırmadan belediyenin imkânları dahilinde iyi bir zam vererek işçi arkadaşlarımızın yüzünü güldürdü. Taleplerimizi hiçbir zaman geri çevirmeyerek, bizi bizden sayıp bizi koruyan emekçi dostu Başkanımız Recep Çaymaz’ın bu tavrına ve şahsına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Ayrıca bu süreçte bizlere güvenerek sonuna kadar destek veren işçi arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim. Toplu İş Sözleşmemiz her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Gümüşler Belediye Başkanı Recep Çaymaz konu ile ilgili yaptığı açıklamada ise; “İşçilerimizin, memurlarımızın, kısacası tüm personelimizin en iyi şartlarda hayatını sürdürebilmesi ve günümüz ekonomisi şartlarında zorlanmaması için elimizden gelenin en iyisini yaparak güzel bir sözleşmeye imza attık. İşçi ve emekçi arkadaşlarımızın alın teri kutsaldır.  Belediye olarak emekçi arkadaşlarımızın alın teri kurumadan haklarını vermek boynumuzun borcudur. Sözleşme süresince sendikamız ile yaptığımız görüşmelerde belediyemizin bütün imkânlarını göz önünde bulundurarak verilebilecek en üst oranı verdik. Çevre belediyelere oranla en iyi şartlarda emekçimizin yanında olmaya çalışıyoruz.İnanıyorum ki belediyemiz siz çalışanlarımızla daha iyi yerlere gelecektir. Ayrıca sözleşme süresince olumlu yaklaşım sergileyen Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf karaca’ ya teşekkür ederim. Toplu İş Sözleşmemiz belediyemize, sendikamıza ve işçilerimize hayırlı olsun” dedi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.