DOLAR 32,5026
EURO 34,5398
ALTIN 2.497,12
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 22°C
Cum 19°C
Cts 19°C

Çamardı’da Yatırımlar Son Hızla Devam Ediyor

Çamardı’da Yatırımlar Son Hızla Devam Ediyor
06.04.2021
607
A+
A-
Çamardı’da Yatırımlar Son Hızla Devam Ediyor.
AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin İlçede yapılan yatırımlar ve projeler hakkında bilgi verdi.
Millete efendi değil hizmetkâr olmaya geldiklerini vurgulayan Gültekin, Çamardı İlçemize sağlıktan-ulaşıma, altyapıdan-sulamaya kadar birçok alanda önemli yatırımlar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Özel İdaremiz tarafından İlçemize bağlı tüm köylerimizin altyapısı tamamlanmış olup, içme suyu sorunu olan hiçbir köyümüz kalmamıştır. Köylerimize ulaşım asfalt yollarla sağlanmakta olup, köy içindeki yolları da parke taşlarla kaplayarak vatandaşlarımızın ulaşımını daha kaliteli hale getirdik.” Dedi.
Hizmetin en iyisini yapma gayreti içerisinde olduklarını belirten Gültekin: “Köylerimizi, vatandaşlarımızın zamanlarını daha iyi şartlarda geçirebilmeleri için sosyal tesisler, çocuklarımız ve gençlerimiz için spor alanları, çocuk oyun grupları ile donattık. Özel idaremiz köylerimize Tarımsal hizmetlerden ulaşıma kadar her alanda hizmet vermektedir. Özel idaremiz tarafından son 6 yıl içerisinde Çamardı İlçemize toplam 110.086.815 TL yatırım yapılmıştır. Bu yatırımları asla yeterli görmüyoruz. AK Kadrolar olarak ilimize ilçelerimize, beldelerimize ve köylerimize daha fazla yatırım getirebilmek için çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.
Dağcılık ve kış turizmi açısından Niğde’mizin önemli yerlerinden biri olan Çamardı ilçemize hizmet etmek bizim için onurdur diyen Gültekin, “Yakın zamanda hemşehrilerimize daha modern cihazlarla ve kaliteli ortamda hizmet verecek olan İlçe Devlet Hastanemiz için çalışmalarımız devam ediyor. Yine dağcılık turizmi açısından çok önemli olan Demirkazık Köyümüze çim saha projemizi de yakın zamanda yapacağız. Ayrıca ilçe merkezimizde bulunan eski çarşı caminin olduğu alanı hemşehrilerimizin, çocuklarımızın daha güzel vakit geçireceği bir park haline getireceğiz. Yine ilçemizin içme suyu sorununu çözmek için 8.806.288 TL maliyetli projemiz ile Pınarbaşı Köyümüzden saniyede 13 m3 su akışı ile sağıklı suyu hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Yine Yunus Emre Mahallemizde Millet Bahçesi ile Millet Kütüphanesini ilçemize kazandırdık. Yine ilçe merkezimizdeki mahallelerin yollarını sıcak asfaltla kapladık. Hemşehrilerimize daha iyi hizmet verebilmek için çöp toplama aracı, kar temizleme aracı, asfalt sıkıştırma aracı ile araç filosu daha da güçlü hale gelmiştir.” Dedi.
Sulama projeleriyle tarım arazilerimizin modern sulama sistemlerine kavuştuğunu vurgulayan Gültekin: “Çamardı ilçemizde çiftçilerimizi modern tarımla buluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 15.710 dekar zirai araziyi modern sulamayla buluşturacak olan Ören Gölet’imizin sulama sistemini tamamlayarak hizmete sunduk. Yine 1.720 dekar zirai arazinin sulanmasını sağlayacak olan Bademdere Barajı Sulamasının yapımı hızla devam etmektedir. Yine Burç, Celaller, Eyneli, Mahmatlı köylerimizde ve ilçe merkezimizdeki taşkın koruma projelerimiz tamamlanmıştır”. Dedi.
Dedi.
Eğitimde yapılan yatırımlara da değinen Gültekin, geleceğimizin umudu çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için;
 Çamardı ilçemize 2002 yılından bu yana 8.868.643 TL tutarında 60 derslik eğitim yatırımı yaptık. Yine 2 milyon 177 bin TL tutarında yeni öğretmen evimizi çiftlik ilçemize kazandırdık. Eğitime yaptığımız yatırımlar ve okullardaki donanım desteklerimizle ilçemizin eğitimdeki başarısının daha artacağına inanıyorum.” Dedi.
“Yatırımlarımızın gerçekleştirilmesinde, Niğde’mize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizlerde AK Kadrolar olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemiz ve Niğde’miz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.