DOLAR 32,4809
EURO 34,9665
ALTIN 2.435,21
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 26°C
Az Bulutlu
Niğde
26°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 20°C

Rektörümüzden, Kredi Garanti Fonu Başkanı Erdoğan Özegen’e Ziyaret

Rektörümüzden, Kredi Garanti Fonu Başkanı Erdoğan Özegen’e Ziyaret
15.04.2021
547
A+
A-

Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, 22., 25. ve 26. Dönemde Niğde Milletvekilliği yapan ve Kredi Garanti Fonu (KGF) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Erdoğan Özegen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KGF Yönetim Kurulu Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, KGF Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özegen’e, Üniversitemizde yeni açılan fakülteler, bölümler ve yeniden öğrenci alımına başlanan bölümler ile ilgili detaylar ve Üniversitemizde son dönemde yaşanan akademik gelişmeler hakkında ayrıntılı bir bilgilendirmede bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar ayrıca geçmişte Niğde Milletvekili olarak bir çok görevde bulunan ve değerli çalışmalara imza atan Erdoğan Özegen’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek ”KGF iktisadi kalkınma açısından çok önemli bir işlev görüyor. Daha önce olduğu gibi KGF Başkanlığında da stratejik işlere imza atarak ülkemizin kalkınmasını hızlandıracağınıza inanıyorum” dedi.

KGF Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özegen ise ziyaretteki açıklamalarında, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’ın göstermiş olduğu çabaların Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve Niğde ili için çok değerli olduğunu ifade ederek nazik ziyaretleri dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a teşekkür etti.

Ziyaret programı günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.